Citizen Tsuyorsa lacivert saat alınır mı?

akpolat222

Decapat
Daha fazla  
Bu saati almayı düşünüyorum ama Beymen'de 20k Hepsiburada'da 9 10K'ya da var. Daha önce bu saati alan varsa nereden aldı ve orijinal mi? Tavsiyeniz nedir?

Bu saati almayı düşünüyorum ama Beymen'de 20k Hepsiburada'da 9 10K'ya da var. Daha önce bu saati alan varsa nereden aldı ve orijinal mi? Tavsiyeniz nedir?
Dubai Duty Free'sinden 400 dolara aldım. Saat gayet güzel bir saat ancak ben 40 mm kadranı olana daha bir bayıldım çünkü 37 mm olan gözüme çok küçük geldi. Zaten Tissot PRX'i eleme sebeplerimden biri buydu, diğeri de bu fiyat aralığında quartz olması.

Sahtesi bile orijinalinden daha pahalıya satılıyor. Geçen hafta €160'ya kamuflaj kadranlısını aldı bir arkadaşım kara cuma indirimiyle yurt dışından.

Şahsen yurt dışından getirip satan insanlardan alırdım Sahibinden üzerinden.

Sahtesi bile orijinalinden daha pahalıya satılıyor. Geçen hafta €160'ya kamuflaj kadranlısını aldı bir arkadaşım Kara Cuma indirimiyle yurt dışından.

Şahsen yurt dışından getirip satan insanlardan alırdım sahibinden üzerinden.

Sahte satanlarda yurt dışı diye satıyor hocam. Bu saatin ikinci elini çok riskli görüyorum. A101'deki indirim ve taksit güzelmiş fakat yakalayamadım. 40mm tiffany almak istiyorum bende.

Sahte satanlarda yurt dışı diye satıyor hocam. Bu saatin ikinci elini çok riskli görüyorum. A101'deki indirim ve taksit güzelmiş fakat yakalayamadım. 40mm tiffany almak istiyorum bende.
Kendim de getirip değerlendirdiğim oldu, başkasından aldığım da oldu. İçinize sinmiyorsa saatçide buluşur belli bir ücret karşılığında kontrol ettirirsiniz, büyütülecek bir şey yok. Lakin çok fark var arada oradan alındığında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı