Citroën C- elysee araçta ektekiler haricinde özellik var mı?

Yer
İzmir - KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Gemi İnşaatı / Makina Mühendisliği
Merhaba arkadaşlar, 2013 model confort paket C elysee sahibiyiz. Araçta kaydırmama özelliği sistemi mevcut ama yokuş kalkış mevcut değil sanırım. Onun haricinde şöyle;
  • 4 cam otomatik.
  • Yükseklik ayarlı direksiyon.
  • Yükseklik ayarlı sol koltuk.
  • Ön farlarda follow özelliği.
  • Taktırılan ekran sayesinde arka kamera ve hangi kapının açık kaldığı uyarısı.
  • Ön far yukarı aşağı ayarı.
  • Elektrikli yan ayna kapama hariç.
Bildiğim özellikler bunlar sanırım yokuş kalkış ESP varsa olmak zorunda değilmiş. Opsiyonlu olarak satılmış zamanında. ESP olduğu için yokuş kalkış için gerekli sistem araçta mevcutmuş. Fakat yazılım gerekiyormuş gibi bir şey okumuştum. Bu yazdıklarım haricinde başka bilmem gereken özelliği var mı aracın? Teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar, 2013 model confort paket C elysee sahibiyiz. Araçta kaydırmama özelliği sistemi mevcut ama yokuş kalkış mevcut değil sanırım. Onun haricinde şöyle;
  • 4 cam otomatik.
  • Yükseklik ayarlı direksiyon.
  • Yükseklik ayarlı sol koltuk.
  • Ön farlarda follow özelliği.
  • Taktırılan ekran sayesinde arka kamera ve hangi kapının açık kaldığı uyarısı.
  • Ön far yukarı aşağı ayarı.
  • Elektrikli yan ayna kapama hariç.
Bildiğim özellikler bunlar sanırım yokuş kalkış ESP varsa olmak zorunda değilmiş. Opsiyonlu olarak satılmış zamanında. ESP olduğu için yokuş kalkış için gerekli sistem araçta mevcutmuş. Fakat yazılım gerekiyormuş gibi bir şey okumuştum. Bu yazdıklarım haricinde başka bilmem gereken özelliği var mı aracın? Teşekkür ederim.

2 hava yastığı, ABS, hız sabitleyici, ABS-ESP ekleyebiliriz.

Komşumuzda var bu araç. Yokuş kalkış desteğini açtırmak istedi, belirli bir yaş üstü olması gerekiyor denildi. Teyit ettirmeniz gerekiyor bu işi yapan kişilere, net bir şey demek zor.

2 hava yastığı, ABS, hız sabitleyici, ABS-ESP ekleyebiliriz.
Hız sabitleyicide bende yok hocam. Oda sanırım opsiyonal satılmış. Benim konuyu açmamdaki durum bilmediğim birşey yada bir özelliği açmak için birşey yapmaya gerek var mı vs şeklindeydi. Örneğin direksiyon ayar kolunu daha geçen gün denk geldide buldum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı