Citroen C4 2023 full paket alınır mı?

Bonita

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Citroen C4 1.5 BlueHDi 130 HP - EAT8 shine bold

Aracın tam ismi bu. Özellikleri Peugeot 2008 1.5 GT ile aynı fakat fiyatı çok daha makul. Aracın herhangi bir sorunu var mıdır? Citroen güvenilir midir? Beni üzmeyecek bir araç istiyorum.

Psa grubu son yılların zirvesini yaşıyor, gerçekten çok iyi bir atılım sergilediler ve Avrupa'da yılın en çok satan aracı Peugeot 208 oldu. Motor şansızıman uyumu çok iyi. Citroën deneyimim oldu zaten bizde Peugeot 2008 kullanıyoruz o yüzden psa(yeni adı ile stelantis) grubuna aşinayım. Ben öneririm çünkü servis yelpazesi geniş, yedek parça sorunu yok ve aşırı maliyetli değil, donanıma olarak zengin ve oyuncaklı.

Citroen'in PSA grubunda olduğunu bilmiyordum ki motoru, şanzımanı Peugeot ile aynı olunca şaşırdım. Peugeot 2008'in hangi modelini kullanıyorsunuz, memnun musunuz?

Hareket mekaniği ve elektroniği kötü.
Sorun yaşama ihtimaliniz yüksek, önermiyorum. Genel PSA grubu araçlarının tamamı böyle.

Citroën'in psa grubunda olduğunu bilmiyordum ki motoru, şanzımanı Peugeot ile aynı olunca şaşırdım. Peugeot 2008'in hangi modelini kullanıyorsunuz, memnun musunuz?

Şu anki kasanın bir öncekini kullanıyorum ve o bile çok dolu bir araç(otomatik park, şehir içi acil durum freni, abiyans aydınlatma gibi).sadece bizim kullandığımız kasada malzeme kalitesi biraz düşük çünkü b SUV olarak o zamanlarda (2017) pek ilgi gören bir klasman değildi. Yeni b SUV'lar (2008 ve C4 gibi) malzeme kalitesi olarak gayet iyi.

Yaklaşık 3 - 4 aydır 2022 C3 Aircross modelini kullanıyorum. Bu zamana kadar kullandığım araçlar arasında bariz olarak araç konfor konusunda çok güzel. Aracın iç plastik kalitesi fazla iyi değil. Elinizin değmediği yerleri aşırı kaliteli yapmamışlar ancak benim aracımın segmentinden de kaynaklanıyor olabilir. Bu arada o motor gidiş konusunda biraz üzebilir. Fazla kaçan bir şey istemiyorsanız ideal ancak 1.2 Puretech modeli daha seri gidiyor. Güvenilirlik konusunda güvenilir diyebilirim. Servisleri falan ilgili oluyor. Kronik sorunları yok diye biliyorum bu araçlarda. Zaten motor konusunda Peugeot ile aynı motoru kullanıyor. Elektrik aksamını da Opel yapıyor diye biliyorum. Alt takım ve konfor öğelerini de Citroën yapıyor. Bu yüzden sizi üzmez diye düşünüyorum.

Hocam Citroën marka araçların özellikle süspansiyonları çok güzel. Bizde de Peugeot 308 vardı. İyi araç. Sadece Opel PSA grubuna pek yakışmıyor. Motorları kötü.

Motorları tam olarak ne anlamda kötü? Motorlarını Peugeot üretiyor bu arada.

Motorları tam olarak ne anlamda kötü? Motorlarını Peugeot üretiyor bu arada.
Hocam dizellere lafım yok. Zaten dizel araba çok kalmadı benzinli motorlara konuşuyorum. Opel Astra'da 1.4 T var piston kırıyor. 1.6 var güzel motor ama çekmiyor. 1.4 var o hiç çekmiyor. Bizde bakıyorduk bu yüzden Astra almadık.

2022 Modellerinde bahsettiğiniz motor seçenekleri yok ki hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…