Civcivleri çalan kediye ne yapılır?

Kedi de ne hikmetse gelip çalıyor. Ben kedi falan düşmanı da değilim, aç kedi görünce beslemişimdir hep.
Civcivler size aitse ve imkânınız varsa evde beslemeye çalışın fakat size ait değilse bence bir yuva yapın ve civcivleri, kedilerden koruması adına başlarına eğitimli bir köpek yerleştirin.

Technopat sosyale konu açardım.
zzafy1nlzku31.jpg

3 çözümü var.
1- Kediyi doyurmak.
2- Kediyi bölgeden uzaklaştırmak.
3- Daha korunaklı bölge oluşturmak.
Ben 1. ve 3. maddeyi seçiyorum.

Ben bizim kümesin kapısına özel bir sistem yapmıştım. kapının içini sunta ile kaplayıp dışını ince demir parmaklık ile kaplayıp elektrik sistemi kurmuştum. Kedi kapıya her değdiğinde çarpılıyordu. Birkaç defa çarpıldıktan sonra bir daha bizim avluya gelmedi. Ben de civcivleri dışarı çıkarabildim.

Not: Bizde de şu anda bir tavuk kuluçkaya yattı. Civcivlerin çıkmasına tahminimce bu günü saymazsak 2 gün kaldı. Bakalım ne olacak.

Civcivler size aitse ve imkânınız varsa evde beslemeye çalışın fakat size ait değilse bence bir yuva yapın ve korumak için başlarına eğitimli bir köpek yerleştirin.

Hocam bize ait. Civcivleri hep evde beslersek bunalmazlar mı yani? Bir de gözetlesek de kedi fazla hızlı ya, alınca uçuyor resmen. Ferrari motoru sanki.

Hocam bize ait. Civcivleri hep evde beslersek bunalmazlar mı yani? Bir de gözetlesek de kedi fazla hızlı ya, alınca uçuyor resmen.
Bunalacaklarından endişeliyseniz balkona çıkarmayı deneyin veyahut da basit bir yuva yaparak/alarak tamamen balkonda besleyin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı