Civic 1.5 ex yedek su deposundan su akıtıyor

İyi şasi almıyorsa hararet 90'ı geçebilir bu arada. Benim doğanda 100'ü geçiyor ama gösterge öyle. Diğer taraftan araç eski, dağın taşın çatlamasına gerek yok sanki.

Gösterge öyle derken? 0km doğan alsak 90'dan ne bir gram yukarı çıkar ne bir gram aşağı düşer. 100'ü geçiyorun mantıklı bir açıklaması olamaz. Kadran bozuksa ona bir şey diyemem.

Conta yanmış kapakta çatlak varmı yokmu bilmiyom diyo yarın kontrol edicekler. Kapak gittiyse 20-30 masraf çıkartır dedi bu sefer fena patladık.

Arabamın kapak testi yapıldı bir sıkıntı yokmuş. Fakat subaplar yanmış subapları değiştirdi. Contayı değiştirdi, hortumun tekinde delik vardı hortumu değiştirdi. Radyatörü zaten 2 hafta olmadı değiştirdiğim ama arabayı dün akşam sürdüm 1-2 saat ondan sonra bu sabah baktım gene 1 litre azaltmış. Ustada fazla anlamıyor sizce nerden bir kusuru vardır?

Son düzenleme:
Kapakta yamukluk çaplık vs olabilir. Düzen tutmuyor olabilir. Usta değiştirmeniz iyi olacaktır.

Ek: Az bir eksiltme olsa, dolaşımdan dolayı normal diyeceğim de 1 litre çok geldi. Suyu yeterli kadar koymamış olabilirler mi? Siz yine sık sık kontrol edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı