Civilization 6 Türkçe yama yapmak ban sebebi mi?

Yer
Konya
Daha fazla  
Başlıkta açıkça belirttiğim gibi Epic Games'den ücretsiz aldığım Civilization 6 oyununa Türkçe yama kurarsam, oyuna veya hesabıma ban yer miyim?

Eee ben ne dedim? Ayrıca Gta 5 e online girmesen bile ban yiyebiliyorsun. Bunu yaşayanlar var. Rdr 2 de de aynı durum olacaktı. DH deki olaylardan bahsetmiyorum. Lafı amma gereksiz yere çekmişsin.

Arkadaşlar teşekkür ediyorum bilgileriniz için. GTA 5'te ban yiyenleri bende duydum o yüzden tedirgin oldum. Peki sizde yamayı uyguladıysanız önerdiğiniz Türkçe yama var mı?

Eee ben ne dedim? Ayrıca Gta 5 e online girmesen bile ban yiyebiliyorsun. Bunu yaşayanlar var. Rdr 2 de de aynı durum olacaktı. DH deki olaylardan bahsetmiyorum. Lafı amma gereksiz yere çekmişsin.
Öncelikle, neyden bahsettiğini spesifik olarak belirt. O zaman lafı gereksiz yere çekmemizle uğraşmazsın. Şu anda Rockstar ve Türkçe yama deyince akla RDR2 gelmiyor mu?

GTA 5'e Online girmezsen yamadan falan ban yemezsin, yok öyle bir şey. O zaman modlardan da ban yerdi insanlar Singleplayer'da.

Rockstar'ın bu gibi iddialara cevabı:

"No one has been banned for using single-player modifications, and you should not worry about being banned or being relegated to the cheater pool just for using single-player PC mods."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…