Civilization 6 Türkçe yama yapmak ban sebebi mi?

Rockstar oyunları Türkçe yama ile oynanabilmekte. Tek sıkıntılı olan şey GTA 5'in Türkçe yama ile Online şekilde oynanmasının mümkün olmamasıdır. RDR2 olayları ise Rockstar'a DH ölücüleri tarafından yapılan mail spamının sonucudur.
Eee ben ne dedim? Ayrıca Gta 5 e online girmesen bile ban yiyebiliyorsun. Bunu yaşayanlar var. Rdr 2 de de aynı durum olacaktı. DH deki olaylardan bahsetmiyorum. Lafı amma gereksiz yere çekmişsin.

Eee ben ne dedim? Ayrıca Gta 5 e online girmesen bile ban yiyebiliyorsun. Bunu yaşayanlar var. Rdr 2 de de aynı durum olacaktı. DH deki olaylardan bahsetmiyorum. Lafı amma gereksiz yere çekmişsin.
Öncelikle, neyden bahsettiğini spesifik olarak belirt. O zaman lafı gereksiz yere çekmemizle uğraşmazsın. Şu anda Rockstar ve Türkçe yama deyince akla RDR2 gelmiyor mu?

GTA 5'e Online girmezsen yamadan falan ban yemezsin, yok öyle bir şey. O zaman modlardan da ban yerdi insanlar Singleplayer'da.

Rockstar'ın bu gibi iddialara cevabı:

"No one has been banned for using single-player modifications, and you should not worry about being banned or being relegated to the cheater pool just for using single-player PC mods."

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı