Çizgi roman tarzı kitap okumak isteyenler için Manhua önerisi

Katılım
11 Nisan 2020
Mesajlar
10.344
Makaleler
13
Çözümler
38
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: Ryzen 5 1600AF 3.8 All Core / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / SilverStone PermaFrost 240 / EVGA RTX 3060Tİ FTW3 Ultra LHR / XPG İnvader
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle Manhua nedir: Manhua Çinliler tarafından yapılan genellikle mangalara göre çizimleri daha sade olan ve neredeyse tümünün renklendirildiği çizgi romanlardır.

Bu konuda kendi hoşuma giden ve okumuş olduğum Manhuaları listeledim herhangi bir sırası bulunmamakta kafama göre gideceğim. :)

Önceki Donghua konuma başladığım gibi Douluo Dalu ile başlamak istiyorum bu benim göz bebeğimdir.

önceki hayatında tang mezhebinden ustaları onu hiçbir şeyi olmayan hayatından alıp mezhepte suikastçılık eğitimleri vermiştir. Bu süre içinde tang san bir sürü yeni silah keşfetmiş ve dış kurda olan öğrencilere fark atmıştır. Ancak ne kadar isterse istesin iç kur öğrencisi olamamıştır. Bunun ardından ise bir plan hazırlayıp ana kuleye sızarak tang mezhebinin gizli silah parşomenini almıştır. Bunu fark eden yetkililer onu ortadan kaldırmak için bir savaşa girişmişlerdir ancak bilmedikleri şey ise tang san mezhebin şu ana kadar hiçbir şekilde yapılmamış en gizli silahını yapmış olmasıdır. Bunun ardından tang san bu silahı mezhebe hediye eder ve intihar eder. Ardından ise aynı isim ve soy isim ile farklı bir dünyada doğar. Hikayemiz ise tang San'ın bu yeni dünyada nasıl hayatta kalacağıdır.

eklemeyi unutsamda ling jian Zun'da gördüğümüz gibi anakarakterimiz nieli efsanevi seviyede bir savaşçı olduktan sonra ölür ve küçüklüğünde tekrardan reankarne olur? Önceki hayatında olan bilgiler ile tekrardan efsanevi bir savaşçı olma yolunda ilerlerken ne tür zorluklar çekecektir.

qin kralının 3. oğlu olan qin yu için hiçbir ümit yoktur. İç öz seviyesine göre külvitasyon yapılmaktadır ve öz toplayamayacak çocuklar ise bir nevi değersizdir. Hele ki bu kralın oğlu olunca. Babasına yardım etmek isteyen qin yu dış külvitasyonda uzun ve zorlu eğitimler sonucunda ise kendine özel bir dış külvitasyon yöntemi geliştirmiş ve kendini kartalı ile birlikte aşırı derecede güçlendirmiştir. Bakalım sonucunda qin yu neler yapacak.

lin xiao çıktığı bir maçta tüm külvitasyon yeteneği sökülmüş ve bir dahiden çöp'e dönüşmüştür. Oğlu ise kendini ne kadar geliştirmeye çalışsa dahi kuzenleri tarafından zorbalık görmüş ve aşağılanmıştır ta ki o mağaraya düşene kadar. Gizemli bir taş ile birleşmiş ve külvitasyon yeteneği anlık olarak üst seviyeye çıkmıştır. Artık dahi olarak anılmaya layıktır. Bakalım ileriki zamanlarda karşısına ne gibi zorluklar çıkacak

bir zamanlar dahi olarak anılan xiao yan bir gün tüm gelişimi düşmüş ve artık çöp olarak bahsedilmeye başlanmıştır. Bilmediği tek şey ise 3 sene önce bulmuş olduğu içerisinde yüce bir bilgiye sahip olan ruhun bulunduğu yüzüğün 3 sene boyunca gelişim için yaptığı tüm manevi enerjiyi kendisine çekmesi ve kendine bir form oluşmak için oluşmasıdır. Bakalım bu usta ile anlaşması sonucu ne kadar yükselebilecek ve gelişebilecek.

2 sene önce geçirdiği bir kazada ruhu başka bir evrende bulunan xing xiu isimli bir yetişimcinin bedenine giren tang xiu arkadaşları ve kız arkadaşı tarafından ihanete uğramış ve xing xiu isimli kişinin bedeni yok olarak eski bedenine geçmişte tekrardan kendi bedeninde hayat bulmuştur ancak kendisine yapılan bu ihaneti unutmamış ve yetişimini yükselterek kendisine yapılan bu ihanetin intikamını almak için çalışmalara başlamış ve ölümlü dünyada kendini kanıtlamaktadır bakalım intikamını alabilecek mi

3000 yıl boyunca ölmsüz dünyasında bulunan ve orada bulut imparatoru ismini alan yun qin yan ölümlü dünyasına geri dönerek yetişimini hiçe saymıştır ancak ailesini kalkırmak için her türlü şeyi yapacak olan karakterimiz yetişimini ölümlü dünyada da en yüksek seviyeye çıkarıp saygınlık kazanmayı amaçlar bakalım karakterimiz bu amacına bulaşabilecek mi

dedesi tarafından mezhepten kovulan ardından ise anne tarafından dedesinin mezhebine sığınan karakterimiz zorbalığa uğramış ve en sonunda ise gölün dibinde kılıç ruhu bulmuştur ardından ise kılıç alanında ustalığını göstererek kendini geliştirmeye ve dünyanın en iyi kılıç ustası olmayı planlamakta bakalım hedefine ulaşabilecek mi

önceki hayatında şeytan lordu olan karakterimiz en iyi öğrencisi tarafından ihanete uğrar ve ölür ardından ise bir taoist öğrenci olarak tekrar canlanır. Zorbalık gören karakter iblis teknikleri ile birlikte kavgaya girişir ancak ustası onu dizginler ve iblislerin katledildiğini söyler. Ardından ise yarı zamanlı şeytan lordu olur ne kadar güçsüz olsa da birçok iblis onun emrindedir aynı anda hem iblis hem de taoist tekniklerine çalışacak olan karakterimiz nasıl zorluklar yaşayacaktır.

tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanan ana karakterimiz yolda duran bir satıcıdan tuğla benzeri bir kutu alır, evinin önünde lüks arabası ile ses çıkaran adama sinirlenince tuğlayı atmak için hava kaldırır ve aniden yıldırım çarpar tuğla parçalanır ve aniden kendini bir evde bulunan düşük kademeli hizmetçi olarak bulur gün geçtikçe güçlenmeye çalışan karakterimizin önüne ne tür zorluklar çıkacaktır.

dünyanın en güçlü tanrısı büyük bir savaş sonucu yenilgiyi tatmış ve üstüne üstlük yetişimini heba ederek hayatta kalmayı başarmıştır. Tekrar uyandığında ise yetişimine tekrardan başlamış ve ona engel olacak her kim ise onu hayatta bırakmadan öldürerek tekrardan dünyanın en güçlü tanrısı olabilmek ister bakalım ana karakterimiz başarılı olacak mı

ilk hayatında trajik bir şekilde ölen ling fen saygının güç ile kazanıldığı başka bir dünyada bulunan aynı isimli kişinin zayıflığını kullanarak bedenini ele geçirmiş ve dünyanın en iyi yetişimcisi olacağını ve bir daha zorbalığa uğramadan karşısındaki her kim ise onu bozguna uğratacaktır

tüm dünyada tanrının kulesine tırmanmak için 12 yol vardı ve efsanelere göre bu 12 yol efsanevi ölümsüzlük yoluna doğru rehberlik ediyordu. Fakat, tanrının kulesindeki bu yollar çok uzun ve sonsuzdu. Antik zamanlarda birçok dövüş sanatı türü vardı ama maalesef dünya korkunç değişimler geçirdi, ve sadece 3 tanesi kaldı: Ateş ejderha ve yıldız dövüş sanatları. Nesiller boyunca bu üç dövüş sanatının uzmanları ölümsüzlük yolunu aradı. Bir yıldız dövüş sanatları uygulayıcısı ömürlük yolculuğunda, en yüksek tanrı olmayı planlıyor.

keşiş chen fanyu 30 yaşında dünya'dan götürüldü ve 500 yıllık yetişim'den sonra en güçlü kişi oldu. Bu süre içerisinde dünyadaki genç yaşına dönmeyi hayal etti. Yetişimi sırasıda yıkım'a uğradı. Son hayatında, evrenin tepesindeydi, dünyaya bakıyordu, ama kimse ona eşlik etmiyordu. Yıkım sırasında dünya'daki genç haline döndü. Artık bu dünya'da doğru kişi ile yaşamak, geçmişteki pişmanlıklarını talefi etmek ve zayıf gibi davranarak hikayesini oynamak için 500 yıl sonra yeniden şehre döndü.

Evet bir başka rehberin sonuna geldim kendi sevdiğim ve okumaktan keyif aldığım manhuaları size önerdim umarım hoşunuza gitmiştir umarım beğenmişsinizdir. Bundan önceki donghua konumda okunabilecek manhuaları belirtmiştim donghuaları ile birlikte ancak orada link vermemiştim. Orada linki belirtilmemiş olan seriler ise bu konuda bulunmaktadır.

Okuma sırasına gelecek olursak hangi baloncuk üstte ise orayı okumanız gerekir yani mangalardaki gibi sağdan sola doğru diye bir kaide yok. Soldan sağa sağdan sola kafasına göre diyor hangi konuşma baloncuğu üstte ise onu okuyun.
 
Eline sağlık. Fark ettimde hep devam eden serileri önermişsin. Tamamlanmış serileride önerebilirsin. İnsanlar tamamlanmış serileri severler. Çünkü güncele gelip her hafta bölüm beklemek yerine istediği kadar bölüm okumak daha tatlı gelir. : )
 
Eline sağlık. Fark ettimde hep devam eden serileri önermişsin. Tamamlanmış serileride önerebilirsin. İnsanlar tamamlanmış serileri severler. Çünkü güncele gelip her hafta bölüm beklemek yerine istediği kadar bölüm okumak daha tatlı gelir: )

Tamamlanmış seri önermeyi bende isterdim ancak 2 tane manhua, 2 webtoon ve 5 manga seriti tamamlanmış olarak gözükmekte.

Yani çoğu seri ya güncel ya da çevrilmeyi bekliyor o yüzden maalesef öneride bulunamadım.

Kafadan 2835 chapter var bunların içinde bulunan buçuklu bölümler de bolca bulunmakta bunları da sayarsak 3000 chapter ve üzeri vardır.

Okumadığımdan öneride bulunmadığım konusunu tam olarak bilmediğim martial peak var o da 861 sayfa ardından ise yine önermediğim against the gods 153, rebirth of the mad urban immortal 60 chapter olmak üzere 4000 bölümün üzerinde bir liste karşılıyor.

Bende isterdim tamamlanmış olmasını ama yok.
 
Tamamlanmış seri önermeyi bende isterdim ancak 2 tane manhua, 2 webtoon ve 5 manga seriti tamamlanmış olarak gözükmekte.

Yani çoğu seri ya güncel ya da çevrilmeyi bekliyor o yüzden maalesef öneride bulunamadım.

Kafadan 2835 chapter var bunların içinde bulunan buçuklu bölümler de bolca bulunmakta bunları da sayarsak 3000 chapter ve üzeri vardır.

Okumadığımdan öneride bulunmadığım konusunu tam olarak bilmediğim martial peak var o da 861 sayfa ardından ise yine önermediğim against the gods 153, rebirth of the mad urban immortal 60 chapter olmak üzere 4000 bölümün üzerinde bir liste karşılıyor.

Bende isterdim tamamlanmış olmasını ama yok.
Tamamlanmış serileri öner derken, önereceğin serilerin hepsi tamamlanmış seri olsun demedim. Hep devam eden serileri yazmışsın, 1-2 tane tamamlanmış seride koyabilirdin oraya. (Tamamlanmış seri okumadığın için önermemiş olabilirsin buna bir şey diyemem. ) Eğer tamamlanmış seriler okuduysan önermen güzel olurdu. Benim kastettiğim buydu.
 
Aga bir sürü seri var. Üşenmesem yazardım. Seriler hakkında ufak detay ve başka siteden öneriler olsa iyiydi.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı