P ps412 Zeptopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #1 Bende bir AC Unity CD'si vardı. 5 yaşındaki yeğenim bunu çizmiş. Bir gün yine oynayayım diye açtım ki CD çizik bunu nasıl giderebilirim?
Bende bir AC Unity CD'si vardı. 5 yaşındaki yeğenim bunu çizmiş. Bir gün yine oynayayım diye açtım ki CD çizik bunu nasıl giderebilirim?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.993 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 12 Kasım 2024 #2 ps412 dedi: Bende bir AC Unity CD'si vardı. 5 yaşındaki yeğenim bunu çizmiş. Bir gün yine oynayayım diye açtım ki CD çizik bunu nasıl giderebilirim? Genişletmek için tıkla... Gideremezsin, CD'yi sağduyulu şekilde 2 kere kopyalayıp bir kopya ve orjinali saklayıp, ikinci kopyayı kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
ps412 dedi: Bende bir AC Unity CD'si vardı. 5 yaşındaki yeğenim bunu çizmiş. Bir gün yine oynayayım diye açtım ki CD çizik bunu nasıl giderebilirim? Genişletmek için tıkla... Gideremezsin, CD'yi sağduyulu şekilde 2 kere kopyalayıp bir kopya ve orjinali saklayıp, ikinci kopyayı kullanabilirsin.
He stole my money Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 12.582 Çözümler 137 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Pro (24H2) | R5 5600 | EVGA 3060 Ti FTW3 ULTRA | MSI B550M-PRO-HDV | Goodram IRDM Pro 24GB | Exceria G2 512GB + Exceria Plus G3 1TB + Toshiba 7200RPM 1TB | MSI A650BN 80+ Bronze | CORSAIR 500R Lenovo R24e - Asus VP228HE - Gigabyte Aorus M2 - Aula S99 Retro - Gamenote H2002D - Gamesir Nova Lite Honor 400 8/256GB Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #3 ps412 dedi: Bende bir AC Unity CD'si vardı. 5 yaşındaki yeğenim bunu çizmiş. Bir gün yine oynayayım diye açtım ki CD çizik bunu nasıl giderebilirim? Genişletmek için tıkla... Benimde elimde çok çizik CD'ler vardı ve hiçbir yöntem işe yaramıyor. İyi kötü okuyabiliyorsa diğer hocamızında dediği gibi kopyalayın. Artı 0 Eksi
ps412 dedi: Bende bir AC Unity CD'si vardı. 5 yaşındaki yeğenim bunu çizmiş. Bir gün yine oynayayım diye açtım ki CD çizik bunu nasıl giderebilirim? Genişletmek için tıkla... Benimde elimde çok çizik CD'ler vardı ve hiçbir yöntem işe yaramıyor. İyi kötü okuyabiliyorsa diğer hocamızında dediği gibi kopyalayın.
KS KS P ps412 Zeptopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #4 Mert Can Urcan dedi: Gideremezsin, CD'yi sağduyulu şekilde 2 kere kopyalayıp bir kopya ve orjinali saklayıp, ikinci kopyayı kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacam Artı 0 Eksi
Mert Can Urcan dedi: Gideremezsin, CD'yi sağduyulu şekilde 2 kere kopyalayıp bir kopya ve orjinali saklayıp, ikinci kopyayı kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yapacam
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.993 Çözümler 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 12 Kasım 2024 #5 ps412 dedi: Onu nasıl yapacam Genişletmek için tıkla... CD/DVD'nin marka modelinin yazıcı özelliği var mı kontrol et, muhtemelen vardır 2004 yılında değiliz gerçi, boş CD/DVD hangisini alacaksan al ve burayı oku. Yetmezse CD/DVD kopyalama programları olarak aratabilirsin. Artı 0 Eksi
ps412 dedi: Onu nasıl yapacam Genişletmek için tıkla... CD/DVD'nin marka modelinin yazıcı özelliği var mı kontrol et, muhtemelen vardır 2004 yılında değiliz gerçi, boş CD/DVD hangisini alacaksan al ve burayı oku. Yetmezse CD/DVD kopyalama programları olarak aratabilirsin.