Ruikii Centipat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 242 Çözümler 2 Yer Only I Can Change My Life.. Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2020 #1 Evet bir tane yarışma oluyormuş bende katılıyım dedim. Çocukluğumdan beridir resim yapıyorum. Hangisini öneriyorsunuz?
Evet bir tane yarışma oluyormuş bende katılıyım dedim. Çocukluğumdan beridir resim yapıyorum. Hangisini öneriyorsunuz?
Ruikii Centipat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 242 Çözümler 2 Yer Only I Can Change My Life.. Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2020 #3 onlywatche dedi: Adobe illustrator. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkürler.
Ege Altunay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.547 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2020 #4 Çizim mi resim mi çizim içinse SketchUp.
Ruikii Centipat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 242 Çözümler 2 Yer Only I Can Change My Life.. Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2020 #5 Ege Altunay dedi: Çizim mi resim mi çizim içinse SketchUp. Genişletmek için tıkla... Çizim için.
Ege Altunay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.547 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2020 #6 ScketchUp öneririm profesyonel bir program.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 28 Nisan 2020 #7 20 Best Drawing Programs for Windows PC and Mac (Free and Paid) Here are the best drawing programs (free and paid) for PC and Mac that you can use to create drawings, illustrations, animations, and more. beebom.com Bu bağlantıdan programları inceleyip size daha iyi geleni bulup indirebilirsiniz. Şahsi fikrimi soruyarsanız önerim Adobe Illustrator olacaktır.
20 Best Drawing Programs for Windows PC and Mac (Free and Paid) Here are the best drawing programs (free and paid) for PC and Mac that you can use to create drawings, illustrations, animations, and more. beebom.com Bu bağlantıdan programları inceleyip size daha iyi geleni bulup indirebilirsiniz. Şahsi fikrimi soruyarsanız önerim Adobe Illustrator olacaktır.
Ruikii Centipat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 242 Çözümler 2 Yer Only I Can Change My Life.. Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2020 #8 nih dedi: 20 Best Drawing Programs for Windows PC and Mac (Free and Paid) Here are the best drawing programs (free and paid) for PC and Mac that you can use to create drawings, illustrations, animations, and more. beebom.com Bu bağlantıdan programları inceleyip size daha iyi geleni bulup indirebilirsiniz. Şahsi fikrimi soruyarsanız önerim Adobe Illustrator olacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama katılmamaya karar verdim.
nih dedi: 20 Best Drawing Programs for Windows PC and Mac (Free and Paid) Here are the best drawing programs (free and paid) for PC and Mac that you can use to create drawings, illustrations, animations, and more. beebom.com Bu bağlantıdan programları inceleyip size daha iyi geleni bulup indirebilirsiniz. Şahsi fikrimi soruyarsanız önerim Adobe Illustrator olacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama katılmamaya karar verdim.
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.601 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2020 #9 1. Adobe İllustrator. 2. Corel Draw