V vChedar Centipat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 08:19 #1 Merhaba benim laptopumun mikrofonunda konuştuğumda ses cizirtili geliyor, yeni kulaklık aldim mikrofonu var sanirsam. Ses sorunu kulakliktan konusunca duzelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: Perşembe 09:48
Merhaba benim laptopumun mikrofonunda konuştuğumda ses cizirtili geliyor, yeni kulaklık aldim mikrofonu var sanirsam. Ses sorunu kulakliktan konusunca duzelir mi?
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.353 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Perşembe 09:52 #2 Kulaklık USB girişliyse kesinlikle çözülür. Jack girişliyse laptopunuzun ses kartının sağlam olması gerekir.
Kulaklık USB girişliyse kesinlikle çözülür. Jack girişliyse laptopunuzun ses kartının sağlam olması gerekir.
V vChedar Centipat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 17:29 #3 Katy Perry dedi: Kulaklık USB girişliyse kesinlikle çözülür. Jack girişliyse laptopunuzun ses kartının sağlam olması gerekir. Genişletmek için tıkla... Bluetooth'lu.
Katy Perry dedi: Kulaklık USB girişliyse kesinlikle çözülür. Jack girişliyse laptopunuzun ses kartının sağlam olması gerekir. Genişletmek için tıkla... Bluetooth'lu.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.353 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Perşembe 17:50 #4 vChedar dedi: Bluetooth'lu. Genişletmek için tıkla... Tamam Bluetooth'da bir sorun yoksa bir şey olmaz.
vChedar dedi: Bluetooth'lu. Genişletmek için tıkla... Tamam Bluetooth'da bir sorun yoksa bir şey olmaz.