Steam Clair Obscur: Expedition 33 27.99 dolar

Makaleler
7
Daha fazla  
Daha önce de bu fiyatlara düşmüştü. Kış indirimlerinde daha iyi fiyatlar görebiliriz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha önce de bu fiyatlara düşmüştü. Kış indirimlerinde daha iyi fiyatlar görebiliriz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şahesere fiyat biçilmez ilk kez bir oyuna para verdiğimde karşılığını tam olarak almıştım.

Düşük ayarlarda 50 60 FPS verebilir bence oyunun optimizasyonu iyi.
Hocam düşük ayarlarda bir zahmet versin de böylesine iyi oyunu da çamur görüntüyle oynayarak harcamak istemem. High + DLSSQ ile yine 55-67FPS arası alabilirim. Ama kalabalık bir ortamda veya onun gibi çok daha performans isteyen yerde hapı yutabilirim :D

Hocam düşük ayarlarda bir zahmet versin de böylesine iyi oyunu da çamur görüntüyle oynayarak harcamak istemem. High + DLSSQ ile yine 55-67FPS arası alabilirim. Ama kalabalık bir ortamda veya onun gibi çok daha performans isteyen yerde hapı yutabilirim :D
Çamur olmuyor bence ya yine de oynanabilir.

Çamur olmuyor bence ya yine de oynanabilir.
Ona da bakmam lazım ya ben sadece hani "FPS" gibi değerlere bakmıştım. Ama şuan Ghost of Tsushima, TLOU Part 1 ikilisini düşünüyorum. Teşekkür ederim önerin için 🙃

Türkçe gelse de alsam diye bekliyorum, bir türlü gelmedi. Maksat dil geldikten sonraki yapılan satışa katkımız olsun.
Bu saatten sonra gelmez gibi ya :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı