Valla söz verdiler, Steam'de de bunu yazmışlardı yapımcılar. O yüzden iptal etmezler diye düşünüyorum.Bu saatten sonra gelmez gibi ya![]()
Valla söz verdiler, Steam'de de bunu yazmışlardı yapımcılar. O yüzden iptal etmezler diye düşünüyorum.Bu saatten sonra gelmez gibi ya![]()
Attım kütüphaneye, Türkçe gelince başlayacağım.Türkçe gelse de alsam diye bekliyorum, bir türlü gelmedi. Maksat dil geldikten sonraki yapılan satışa katkımız olsun.
Harbiden bir ara böyle muhabbet dönüyordu demek bu oyun içinmiş. Umarım Türkçe yaparlar. İngilizce bilmediğimizden değil dilimize verilen önem artsın diye zaten sende öyle bahsetmiştin sanırsam.Valla söz verdiler, Steam'de de bunu yazmışlardı yapımcılar. O yüzden iptal etmezler diye düşünüyorum.
Aynen öyle, dil sıkıntı değil alır oynarım her türlü de madem gelecek, geldikten sonra alayım. Oyunun Steam sayfasında haberlerde yazı duruyor bakalım.Harbiden bir ara böyle muhabbet dönüyordu demek bu oyun içinmiş. Umarım Türkçe yaparlar. İngilizce bilmediğimizden değil dilimize verilen önem artsın diye zaten sende öyle bahsetmiştin sanırsam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.