Önceden 4 indirim aldıktan sonra indirim oranı artmış. Şuan da bu indirimle birlikte 4 kez değil sadece 2 kez 28 dolar olmuş. Yani bence daha da ucuzlamaması olası bence.18'inde daha ucuza gelir mi sizce?
18'inde indirime girmeme olasılığı var mıdır?Önceden 4 indirim aldıktan sonra indirim oranı artmış. Şuan da bu indirimle birlikte 4 kez değil sadece 2 kez 28 dolar olmuş. Yani bence daha da ucuzlamaması olası bence.
Genellikle bu tarz yani AAA oyunlarda girmeme olasılığı çok düşük hatta hiç yok diyebilirim. Şöyle de bir şey var ki AAA oyunlar aslında dünya çapında da pahalı olduğu için zaten 1-2 ayda da indirime giriyor. Mesela RDR 2.18'inde indirime girmeme olasılığı var mıdır?
Oyuna Türkçe gelecek, Steam'de sonraki büyük güncellemeye eklenecek diller arasında Türkçe var. Oyunun topluluk sayfasındaki güncelleme geçmişinden görebilirsin, direkt yapımcının yayınladığı yazının içeriğinde yer alıyor.Ona da bakmam lazım ya ben sadece hani "FPS" gibi değerlere bakmıştım. Ama şuan Ghost of Tsushima, TLOU Part 1 ikilisini düşünüyorum. Teşekkür ederim önerin için
Bu saatten sonra gelmez gibi ya![]()
En son ki güncelleme mi? Ben güncelleme geçmişinde dille alakalı hiçbir şey görmedim font düzeltmeleri hariç bu arada. Bahsettiğin şey güncelleme geçmişi yerine haberler sayfası olabilir mi? Çünkü güncelleme geçmişi direkt oyunun topluluk sayfasında değil de mağaza sayfasında zaten.Oyuna Türkçe gelecek, Steam'de sonraki büyük güncellemeye eklenecek diller arasında Türkçe var. Oyunun topluluk sayfasındaki güncelleme geçmişinden görebilirsin, direkt yapımcının yayınladığı yazının içeriğinde yer alıyor.
Aynı şekilde Dead Cells için de geçerli.Sifu'ya sahipseniz Expedition+Sifu paketiyle oyun %10 indirim daha alıyor ve 25.19 dolar oluyor.
Oyuna Türkçe gelecek, Steam'de sonraki büyük güncellemeye eklenecek diller arasında Türkçe var. Oyunun topluluk sayfasındaki güncelleme geçmişinden görebilirsin, direkt yapımcının yayınladığı yazının içeriğinde yer alıyor.
Evet haberlerdeymiş, geleceği yazıyor.En son ki güncelleme mi? Ben güncelleme geçmişinde dille alakalı hiçbir şey görmedim font düzeltmeleri hariç bu arada. Bahsettiğin şey güncelleme geçmişi yerine haberler sayfası olabilir mi? Çünkü güncelleme geçmişi direkt oyunun topluluk sayfasında değil de mağaza sayfasında zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.