Steam Clair obscur: Expedition 33 Kabasakal Steam key

Birden fazla kere oynarım diyorsanız Epic'ten, bir kere yeter diyorsanız Game Pass'ten oynayıp geçin bence. Oyun oynayacağız sonuçta para kolay kazanılmıyor.

İşte ben de tam bundan bahsediyorum oyun sağlayan bir platforma başka amaçlar neden yüklenir ki ( hareketli profil resmi ya da çerçevesi inanın umrunda değil) bulaşık makinesinden beklentiniz nedir bulaşığı yıkaması bulaşık makinesinden yemek ısınmasını istemek gereksiz bir fazlalık sadece, oyun platformunda da beklentim önceliğim bana uygun fiyat politikası sunması oyuncu dostu olması vaad ettiği oyunu vana kendi sistemi üzerinden sorunsuz sunması sağlaması benim önceliğim
Steami de severim yanlış anlaşılmasın yüzlercede oyun aldım lakin ben sadece size kim ne fayda sağlıyorsa ona yönelin..
Öncelikle amacım kimseyi terslemek fikrine zevkine karşı çıkmak değil.

Ama bu mantıkla tuşlu telefonlara geri dönmemiz gerekir. Bulaşık makinası alıyorsun ve bulaşık yıkamasını beklentisindesin. Ama 5kya da alabilirsin 35kya da alabilirsin. Sen sadece amacına hizmet etsin diye 5klık bulaşık makinası mı alıyorsun yani? Facebook, Instagram, Whatsapp da birer iletişim aracı aslında niye SMS yada Multimedya mesaj kullanmıyorsun da bunları kullanıyorsun? yada bunları geçtim zaten mektup gönderebilirsin güvercinle, kıraathanede oturup oturup bir konuyu tartışabilirsin.

Steam dediğin platfrom kar amacı güden bir platform ve karşılığını da fazlasıyla veriyor. İçerisinde barındırdığı içerikler ve çok yönlü yenilikleri ile insanları kendine bağlayabiliyor.

Ülke olarak birşeylere bağlanmayı ve sonuna kadar arkasında gitmeyi çok seviyoruz. Steam da bunlardan biri. Steam dışında bir oyunu oynayasım gelmiyor açıkçası. Bu nedenle oyuna farklı bir platformda sahipsem bile steam üzerinden satın alıp öyle oynarım. Bu benim kırmızı çizgimdir 😂 Herkesin kendi kırmızı çizgileri olabilir saygı duyarım.

Neredeyse kurulduğu günden bugüne kadar bedava oyunlar ile birçok kişiye birçok alamayacağı oyunu hediye etmiş bir platform hakettiği ilgiyi göremiyor.
Hocam kurulduğu günden beridir Fortnite'a, Unreal Engine motoruna getirdiği güncellemeyi, kendi oyun mağazasınada getirsin bir zahmet, Epic Games'in verdiği oyunları aklıma gelirse sağdan soldan gördüysem belki eklerim epicten oyun oynamak crackli ama virüssüz oyun hissiyatı veriyor,onun dışında birkaç oyun dışında verdiği oyunlar dandik yani, oyun vermesin ama Launcher'ını düzeltsin.

Hocam kurulduğu günden beridir Fortnite'a, Unreal Engine motoruna getirdiği güncellemeyi, kendi oyun mağazasınada getirsin bir zahmet, Epic Games'in verdiği oyunları aklıma gelirse sağdan soldan gördüysem belki eklerim epicten oyun oynamak crackli ama virüssüz oyun hissiyatı veriyor,onun dışında birkaç oyun dışında verdiği oyunlar dandik yani, oyun vermesin ama Launcher'ını düzeltsin.
Hep hissiyatla hareket ediyorsunuz ediliyor, öylemiş gibi geliyor, böyleymiş gibi hissediyorum bilmem ne
ben de kullanıyorum ve ne oyun indirmede ne oyuna girmede ne oyun güncellemede ne başka bir şeyin de ben sıkıntı yaşamadım ve kaldı ki oyun dışında oyun motoru diğer programlar vs bedava vermiş steam ile kıyaslanması saçma kendiniz bilirsiniz enlik bir durum yok para sizin paranız hayat sizin hayatınız :)

Hep hissiyatla hareket ediyorsunuz ediliyor, öylemiş gibi geliyor, böyleymiş gibi hissediyorum bilmem ne.
Ben de kullanıyorum ve ne oyun indirmede ne oyuna girmede ne oyun güncellemede ne başka bir şeyin de ben sıkıntı yaşamadım ve kaldı ki oyun dışında oyun motoru diğer programlar vs bedava vermiş Steam ile kıyaslanması saçma kendiniz bilirsiniz enlik bir durum yok para sizin paranız hayat sizin hayatınız :)

Epic Games 1-2 tane güzel oyun vermedi çok fazla güzel oyun verdi ayrıca her oyun herkese hitap etmez Epic Games Launcher hariç en iyisi açık ara zaten, Launcher iyi olsa Steam benim için sıradan bir platform olarak kalır zaten oyun fiyatları ile Steam çok fazla ilgilenmiyorum artık hangi yer daha iyi daha uygunsa oradan alıyorum.

Game Pass üzerinden oynuyorum ama süresi bitince Steam kütüphaneme alacağım kesin. Mükemmel oyun.

@teokrasy, Epic Games ile Steam karşılaştırılamaz. Epic Games üzerinde olmayan her özellik, neredeyse korsan oyunlarda var. Örneğin; ekran görüntüsü alma, paylaşma, video kaydetme, mod desteği için atölye, oyun sürelerini tek bir yerden görme, profil sistemi, başarımları sergileme gibi pek çok özellik bulunmuyor. Oyun sırasında arkadaşla sohbet etme özelliği dahi yok. Sayamadığım daha birçok özellik de eksik. Tek fark, para vererek oynuyor olmanız. Eğer sadece oyunu açmaksa mesele, korsanla arasında neredeyse fark kalmıyor.

Launcher hantal ve kullanımı uğraştırıcı. Bu bir sürü psikolojisi değil. Bir oyun Epic Games’te 500 TL, Steam’de 700 TL olsa bile ben şahsen üzülmeden Steam’den alırım. Günün sonunda bu bir tercih meselesine dönüşüyor. Ancak Steam’in sunduğu ekosistem ve topluluk, tek başına bile yeterli.

Son düzenleme:
Game Pass üzerinden oynuyorum ama süresi bitince Steam kütüphaneme alacağım kesin. Mükemmel oyun.

@teokrasy, Epic Games ile Steam karşılaştırılamaz. Epic Games üzerinde olmayan her özellik, neredeyse korsan oyunlarda var. Örneğin; ekran görüntüsü alma, paylaşma, video kaydetme, mod desteği için atölye, oyun sürelerini tek bir yerden görme, profil sistemi, başarımları sergileme gibi pek çok özellik bulunmuyor. Oyun sırasında arkadaşla sohbet etme özelliği dahi yok. Sayamadığım daha birçok özellik de eksik. Tek fark, para vererek oynuyor olmanız. Eğer sadece oyunu açmaksa mesele, korsanla arasında neredeyse fark kalmıyor.

Launcher hantal ve kullanımı uğraştırıcı. Bu bir sürü psikolojisi değil. Bir oyun Epic Games'te 500 TL, Steam'de 700 TL olsa bile ben şahsen üzülmeden Steam'den alırım. Günün sonunda bu bir tercih meselesine dönüşüyor. Ancak Steam'in sunduğu ekosistem ve topluluk, tek başına bile yeterli.

Epic Games bunları yapabilir ama uğraşmıyor herhalde şahsen fiyat olarak 200-300 TL var ise bende Steam tercih ediyorum onun harici Steam şu anki hali ile iyi ama Epic Games Steam'deki özellikleri sunarsa bize bir gün neden Steam tercih edeyim olayına dönebilir piyasa çünkü fiyat farkları var.

@Kaan Öner, Epic Games'ten nefret etmiyoruz hocam. Launcher düzeltirse, hantallığı giderse ve Steam gibi topluluğunu geliştirirse neden kullanmayalım? Kullanırız tabii ki. Şu an için hiçbir şekilde kullanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı