Açıkçası GamePass ile oynayıp bitirebileceğim her oyuna 800 TL çok. Yılın oyunu da kişiden kişiye değişir. Bana hitap bile etmedi.Oyun yılın oyunu olmaya aday 800tl çok mu sizce ? Yılın en iyi oyunlarından biri.
Öncelikle amacım kimseyi terslemek fikrine zevkine karşı çıkmak değil.İşte ben de tam bundan bahsediyorum oyun sağlayan bir platforma başka amaçlar neden yüklenir ki ( hareketli profil resmi ya da çerçevesi inanın umrunda değil) bulaşık makinesinden beklentiniz nedir bulaşığı yıkaması bulaşık makinesinden yemek ısınmasını istemek gereksiz bir fazlalık sadece, oyun platformunda da beklentim önceliğim bana uygun fiyat politikası sunması oyuncu dostu olması vaad ettiği oyunu vana kendi sistemi üzerinden sorunsuz sunması sağlaması benim önceliğim
Steami de severim yanlış anlaşılmasın yüzlercede oyun aldım lakin ben sadece size kim ne fayda sağlıyorsa ona yönelin..
Hocam kurulduğu günden beridir Fortnite'a, Unreal Engine motoruna getirdiği güncellemeyi, kendi oyun mağazasınada getirsin bir zahmet, Epic Games'in verdiği oyunları aklıma gelirse sağdan soldan gördüysem belki eklerim epicten oyun oynamak crackli ama virüssüz oyun hissiyatı veriyor,onun dışında birkaç oyun dışında verdiği oyunlar dandik yani, oyun vermesin ama Launcher'ını düzeltsin.Neredeyse kurulduğu günden bugüne kadar bedava oyunlar ile birçok kişiye birçok alamayacağı oyunu hediye etmiş bir platform hakettiği ilgiyi göremiyor.
Hep hissiyatla hareket ediyorsunuz ediliyor, öylemiş gibi geliyor, böyleymiş gibi hissediyorum bilmem neHocam kurulduğu günden beridir Fortnite'a, Unreal Engine motoruna getirdiği güncellemeyi, kendi oyun mağazasınada getirsin bir zahmet, Epic Games'in verdiği oyunları aklıma gelirse sağdan soldan gördüysem belki eklerim epicten oyun oynamak crackli ama virüssüz oyun hissiyatı veriyor,onun dışında birkaç oyun dışında verdiği oyunlar dandik yani, oyun vermesin ama Launcher'ını düzeltsin.
Hep hissiyatla hareket ediyorsunuz ediliyor, öylemiş gibi geliyor, böyleymiş gibi hissediyorum bilmem ne.
Ben de kullanıyorum ve ne oyun indirmede ne oyuna girmede ne oyun güncellemede ne başka bir şeyin de ben sıkıntı yaşamadım ve kaldı ki oyun dışında oyun motoru diğer programlar vs bedava vermiş Steam ile kıyaslanması saçma kendiniz bilirsiniz enlik bir durum yok para sizin paranız hayat sizin hayatınız![]()
Game Pass üzerinden oynuyorum ama süresi bitince Steam kütüphaneme alacağım kesin. Mükemmel oyun.
@teokrasy, Epic Games ile Steam karşılaştırılamaz. Epic Games üzerinde olmayan her özellik, neredeyse korsan oyunlarda var. Örneğin; ekran görüntüsü alma, paylaşma, video kaydetme, mod desteği için atölye, oyun sürelerini tek bir yerden görme, profil sistemi, başarımları sergileme gibi pek çok özellik bulunmuyor. Oyun sırasında arkadaşla sohbet etme özelliği dahi yok. Sayamadığım daha birçok özellik de eksik. Tek fark, para vererek oynuyor olmanız. Eğer sadece oyunu açmaksa mesele, korsanla arasında neredeyse fark kalmıyor.
Launcher hantal ve kullanımı uğraştırıcı. Bu bir sürü psikolojisi değil. Bir oyun Epic Games'te 500 TL, Steam'de 700 TL olsa bile ben şahsen üzülmeden Steam'den alırım. Günün sonunda bu bir tercih meselesine dönüşüyor. Ancak Steam'in sunduğu ekosistem ve topluluk, tek başına bile yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.