Evet o durumu ben de yaşadım. Müzik teknolojilerinde az bütçesi var insanların ve bir şeyler yapmaya çalışıyorlar, pek çok şeyi donanım satın alamayacakları için yazılımla halletmeye çalışıyorlar ve yol gösteriyorsun, yalnız gerizekalıya anlatır gibi de anlatsan anlamıyorlardı tamamen dikkatsizce iş yaptıkları için oluyor. Zaten artık herkese uygun UX/UI geliştirilmesinin imkansız olduğunu kendi işimde de anladım. Çünkü tamamen insanların işine gelmiyor, affınıza sığınarak söyleyeceğim; tiktokta yayın açıp at gibi tepinen saçı kaşı ağarmış dayılar nineler kayıtlı adresine kayıtlı kredi kartıyla sipariş veremiyor D: 99 tane süt siparişi geçilmiş geçen.
Yine de, bunun bir yolu olması gerektiğini düşünüyorum hala. Artık küçük puntoyla göze batmayan bir yere mi konur, veya manuel kuruluma destek verilmeyeceği mi belirtilir bilemiyorum ama şu anki güvenlik endişesi insanlar için daha ciddi sorun. Birinin kurulumda hata almasıyla ilgili küfür döşemesi veya yorum atması, virüs var gibi bir yorum atmasından veya bu konuyla ilgili bir endişesini dile getirmesinden çok daha iyi, ikincisi direkt kitlesel kaos yaratıyor.