Bugün v2 olarak güncellemeyi düşünüyorum. Dünden beri baya bir yere el attım. Çok fazla oyun çıkıp, bide çok fazla güncelleme geldiği için, yetiştirmeye çalışıyorum. Bu oyun biraz ilgimi çekti. Kendimde oynayacağım için, sürekli güncelleme veririm bu oyun için

Elinize Sağlık
Rica ederiz, iyi oyunlar

teşekkür ederim.

Oyun gerçekten ilginç bir oyun. Çok keyifli. Haliyle çeviri ne kadar düzeltilirse o kadar iyi olur. Sürekli güncellenecek olmasına sevindim. Kolaylıklar dilerim. Peki güncellenmiş çeviri atılınca direkt kurulumun aynısını mı yapacağız. Kaldırmak vs gerekir mi acaba?

teşekkür ederim.
Rica ederiz, iyi oyunlar
Yeni sürümü indirip, aynı şekilde tekrardan kurulumu yapmanız yeterli olacaktır. Yamayı güncelledik bu arada, gün içinde konu düzenleme talebim onaylanınca, yeni sürümün linkini konu içerisine eklerim.

Biraz rahat ol. Türkçe yamaya kim virüs koyar? 2015'te miyiz? Niye bu kadar korkuyorsunuz? Yıl 2025 olmuş, hâlâ yamaya virüs var mı yok mu diye soruyorsunuz, şaka gibi.

Biraz rahat ol. Türkçe yamaya kim virüs koyar? 2015'te miyiz? Niye bu kadar korkuyorsunuz? Yıl 2025 olmuş, hâlâ yamaya virüs var mı yok mu diye soruyorsunuz, şaka gibi.
Böyle düşünen çok varsa Türkçe yama işine girişme vakti gelmiş demektir :=

Oyunun yaması kurulmuş dosyalarını incelediğimde asla türkçe çeviri kısmını bulamıyorum. Hangi dilin üstüne yazdınız. İngilizcede çıkmıyor. Bunu isteme sebebim, özel isimlerin çevrilmesi hoşuma gitmiyor. Onları düzelteyim kendim diye düşündüm de.

Türkçe Yama V2 olarak güncellenmiştir. V2 ile birlikte çeviride düzenlemeler ve iyileştirmeler yapılmıştır. Konu içerisindeki linkler güncellenmiştir. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…