Bazı kelimelerin üstünden umarım geçersiniz. Örnek, Koşmak için yazan yerde çalıştırmak için yazıyor. Birde Expedition bazı yerlerde özel isim olarak doğru geçiyor. Bazı yerlerde sefer diye çevirilmiş o da düzeltilirse iyi olur. Şuanlık gözüme çarpanlar bunlar.
Bugün v2 olarak güncellemeyi düşünüyorum. Dünden beri baya bir yere el attım. Çok fazla oyun çıkıp, bide çok fazla güncelleme geldiği için, yetiştirmeye çalışıyorum. Bu oyun biraz ilgimi çekti. Kendimde oynayacağım için, sürekli güncelleme veririm bu oyun için

Elinize Sağlık
Rica ederiz, iyi oyunlar

Clair Obscur: Expedition 33 Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi)

Eki Görüntüle 2476773

Yama Bilgileri:

Türkçe Yama bütün sürümlerle uyumludur.

Türkçe Yama bütün platformlarda çalışır.

Türkçe Yama Düzenlenmiş makine çevirisidir.

Emeği Geçenler

VolkTyson

Kurulum

Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.

Yama Kaldırma

Yamayı kaldırmak için dosya konumundaki Expedition33_YamaKaldır.exe den yamayı kaldırabilirsiniz.

NOT

NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza gelebilirsiniz.

NOT 2 : Windows Defender veya Virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

NOT 3: Oyun içinde gördüğünüz hatalı bir yer veya düzeltmemizi istediğiniz yerleri bizlere bildirirseniz, düzenleyip tekrardan güncelleme veririz.

Türkçe Yama V1 Link:

İndir

VirusTotal Link:

VirüsTotal

Oyun İçi Görseller

Eki Görüntüle 2476774Eki Görüntüle 2476775Eki Görüntüle 2476776Eki Görüntüle 2476777
teşekkür ederim.

Oyun gerçekten ilginç bir oyun. Çok keyifli. Haliyle çeviri ne kadar düzeltilirse o kadar iyi olur. Sürekli güncellenecek olmasına sevindim. Kolaylıklar dilerim. Peki güncellenmiş çeviri atılınca direkt kurulumun aynısını mı yapacağız. Kaldırmak vs gerekir mi acaba?

teşekkür ederim.
Rica ederiz, iyi oyunlar
Oyun gerçekten ilginç bir oyun. Çok keyifli. Haliyle çeviri ne kadar düzeltilirse o kadar iyi olur. Sürekli güncellenecek olmasına sevindim. Kolaylıklar dilerim. Peki güncellenmiş çeviri atılınca direkt kurulumun aynısını mı yapacağız. Kaldırmak vs gerekir mi acaba?
Yeni sürümü indirip, aynı şekilde tekrardan kurulumu yapmanız yeterli olacaktır. Yamayı güncelledik bu arada, gün içinde konu düzenleme talebim onaylanınca, yeni sürümün linkini konu içerisine eklerim.

Evet o durumu ben de yaşadım. Müzik teknolojilerinde az bütçesi var insanların ve bir şeyler yapmaya çalışıyorlar, pek çok şeyi donanım satın alamayacakları için yazılımla halletmeye çalışıyorlar ve yol gösteriyorsun, yalnız gerizekalıya anlatır gibi de anlatsan anlamıyorlardı tamamen dikkatsizce iş yaptıkları için oluyor. Zaten artık herkese uygun UX/UI geliştirilmesinin imkansız olduğunu kendi işimde de anladım. Çünkü tamamen insanların işine gelmiyor, affınıza sığınarak söyleyeceğim; tiktokta yayın açıp at gibi tepinen saçı kaşı ağarmış dayılar nineler kayıtlı adresine kayıtlı kredi kartıyla sipariş veremiyor D: 99 tane süt siparişi geçilmiş geçen.

Yine de, bunun bir yolu olması gerektiğini düşünüyorum hala. Artık küçük puntoyla göze batmayan bir yere mi konur, veya manuel kuruluma destek verilmeyeceği mi belirtilir bilemiyorum ama şu anki güvenlik endişesi insanlar için daha ciddi sorun. Birinin kurulumda hata almasıyla ilgili küfür döşemesi veya yorum atması, virüs var gibi bir yorum atmasından veya bu konuyla ilgili bir endişesini dile getirmesinden çok daha iyi, ikincisi direkt kitlesel kaos yaratıyor.
Biraz rahat ol. Türkçe yamaya kim virüs koyar? 2015'te miyiz? Niye bu kadar korkuyorsunuz? Yıl 2025 olmuş, hâlâ yamaya virüs var mı yok mu diye soruyorsunuz, şaka gibi.

Oyunun yaması kurulmuş dosyalarını incelediğimde asla türkçe çeviri kısmını bulamıyorum. Hangi dilin üstüne yazdınız. İngilizcede çıkmıyor. Bunu isteme sebebim, özel isimlerin çevrilmesi hoşuma gitmiyor. Onları düzelteyim kendim diye düşündüm de.

Türkçe Yama V2 olarak güncellenmiştir. V2 ile birlikte çeviride düzenlemeler ve iyileştirmeler yapılmıştır. Konu içerisindeki linkler güncellenmiştir. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı