Clash of Clans 12 balon ve 30 goblin ordusu işe yarar mı?

Yıldırım varsa indirir muhtemelen.

Bağış klanları oluyor son seviye balon atıyorlar onlara katılın. Adları bir kelime ile başlıyordu ama unuttum bilen biri varsa yazabilir.

Beni arkadaş olarak ekler misiniz L0qj8099u

Hocam bir tane öneri yapar mısınız? Klan önerisi
Hocam REQ yazın zaten çıkar 18 level klanlar falan bağışı aldıktan sonra çıkın hemen yoksa sizi klandan atarlar. Herkese açık oluyor zaten o klanlar. Genelde balon atsalarda bazen başka şeylerde veriyorlar.

Hayır böyle planlar artık 2015 de kaldı. Çok eski bunlar. Sanki adamın attığı son level balon köyü yıkıcak öyle bir şey yok.

Eğer hala oyunu bilseydin artık düşün level belediyelere yüksek level asker atılamayacağını bilirdin

Hocam geçen seneye göre oyun çok değişti. Bu arada yanlış anlamsın kimse 6 senedir oynadığım için böyle konuşuyorum.
Nasıl köy düzeni önerirsiniz? 3 tane hesabım var. 2 tane 70-80 seviye arasında. Yüksek seviye olanı hep maxlayarak gittim. Diğeri max değil. Şuan oynadığım 20-25 seviyelerdeydi. İnternetten bakarak yapmak mantıklımı sizce? Ve hangi birimleri eğitmeliyim? Büyüde dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…