Hocam hala duvara para harcamak mantıklı mı sizce. Bana neredeyse tüm saldırılar havadan oluyor. O yüzden fullemiyorum ben hepsini fakat gerek var mı ,yok mu emin değilim.Duvarları fullediniz mi? Savunmaları ve duvarları fullemeden geçmeyin derim, acelesi yok.
Hocam hala duvara para harcamak mantıklı mı sizce. Bana neredeyse tüm saldırılar havadan oluyor. O yüzden fullemiyorum ben hepsini fakat gerek var mı, yok mu emin değilim.
yani duvarlı basıcak kadar beklicek olursa geride kalıcak basması iyi olucaktır fikrimce th 14 kadarHero'ların hepsi uçamıyor ve duvarlar onlara karşı büyük bir savunma oluyor. Ayrıca herkes ejder saldırısı yapacak diye bir şey yok o yüzden duvarlar önemli.
Şu kafa yapısında olup duvarları basmayanlari golem pekka 2 lisi ile cezalandiriyorum.Hocam hala duvara para harcamak mantıklı mı sizce. Bana neredeyse tüm saldırılar havadan oluyor. O yüzden fullemiyorum ben hepsini fakat gerek var mı ,yok mu emin değilim.
Tokmak duvarları dümdüz ediyor duvar yüzden üst belediyenin güzelliklerini yaşamamak mantıklı değil. Savunmaları son seviye yapıp geç.
Yani duvarlı basacak kadar beklecek olursa geride kalacak basması iyi olacaktır fikrimce th 14 kadar.
14. belediyeye bastığında kahramlara petlere yöneldiğinde duvarları da fuller savunamaları da zorlanırmı zorlanır ama daha fazla keyif alır oyunda 4 şampiyon ve petlere birlikte daha keyifli saldırılar gerçekleştirir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.