sosisl Hectopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 275 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:55 #1 RAM 16Gb 3200mhz Ekran kartı Rtx 3050 Anakart A520M Plus Google Play Games Beta emülatöründe oynuyorum, bilgisayarım gayet yeterli bir mobil oyunu çalıştırmak için ama saldırı yaparken ara ara çöküyor ve yüksek bb seviyesi olan köylere bakmak istediğimde direkt çöküyor.
Google Play Games Beta emülatöründe oynuyorum, bilgisayarım gayet yeterli bir mobil oyunu çalıştırmak için ama saldırı yaparken ara ara çöküyor ve yüksek bb seviyesi olan köylere bakmak istediğimde direkt çöküyor.
eminzsei Hectopat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 1.179 Makaleler 4 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:57 #2 Emülatörde bir problem vardır yüksek ihtimalle. Artı 0 Eksi
KS KS sosisl Hectopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 275 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:58 #3 eminzsei dedi: Emülatörde bir problem vardır yüksek ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımda çökmüyor benden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Artı 0 Eksi
eminzsei dedi: Emülatörde bir problem vardır yüksek ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımda çökmüyor benden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Mertcan39 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.592 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Dün 14:30 #4 sosisl dedi: Arkadaşımda çökmüyor benden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Play Games betadan çıktı istemci güncel mi? Ben bir sorun yaşamıyorum. Artı 0 Eksi
sosisl dedi: Arkadaşımda çökmüyor benden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Play Games betadan çıktı istemci güncel mi? Ben bir sorun yaşamıyorum.