Clash of Clans köy nasıl düzenlenmeli?

hyperoot

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G870 (RTX4060, i5 13. Nesil, 16 GB Ram, 1 TB SSD)
Merhaba, 8. level belediye binasına sahibim şu anda bb yükseltmeden önce köyümü fullemeye çalışıyorum. Fakat bir sıkıntı var köyüme kim saldırsa üçlü alıyor, bazen 2 oluyor. Sizce köyümü nasıl düzenleyebilirim?

Screenshot_20241128_212810_b864ea0b534de5941fd13c5c04397e2b.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 8. level belediye binasına sahibim şu anda bb yükseltmeden önce köyümü fullemeye çalışıyorum. Fakat bir sıkıntı var köyüme kim saldırsa üçlü alıyor, bazen 2 oluyor. Sizce köyümü nasıl düzenleyebilirim?

Eki Görüntüle 2362341
İyi bir saldırı ile üçlenmeyecek köy yoktur buna fazla takılmayıp kasılmana bak. Yine de istersen clashtuber adında bir sitede köy düzenleri paylaşılıyor oradan kopyalayabilirsin.

İyi bir saldırı ile üçlenmeyecek köy yoktur buna fazla takılmayıp kasılmana bak. Yine de istersen clashtuber adında bir sitede köy düzenleri paylaşılıyor oradan kopyalayabilirsin.
Teşekkür ediyorum, önerdiğiniz köy düzeni var mı?

Eki Görüntüle 2362341
Hocam hava savunmalarını dip dipe koymayın 4 tane yıldırımla 2 hava savunmasınıda alır adamlar.Bir tanesini köyün diğer tarafına diğerlerini başka taraflara üçgen olacak şekilde koyun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı