Clash Royale 6. arena için deste önerisi

crenna

Megapat
Daha fazla  
Clash Royale'e yeni başladım ve 6. arenadayım. Deste için yardım eder misiniz?

Elimdeki kartlar bunlar:

1751818559032.png

1751818575617.png

1751818584408.png

2.6 destesini kullan 8000 kupaya kadar çıktım ben. Bu saatten sonra para istiyor oyun ya da deste değiştireceğim. Yani sende kasabildiğin kadar kasarsın destenin yetmediğini anlayınca da meta destelere bakarsın.
Binici, top, silahşor, buz ruhu, iskeletler, buz golemi, alev topu, tomruk 2X de ölümsüz gibi bir şey oluyorsun bu deste ile. Antileri var ama o kupalarda düzgün kullanırsan döngüye alırsan sana yetişemezler.

Bazıları yok sanırım sende buz ruhu yerine elektro ruh koyabilirsin buz golemi yerine şövalye koyabilirsin tomruk yerinede ok koy top yerinede bomba kulesi koyabilirsin. Yine iş yapar diye düşünüyorum.

cadı, silahşör, domuz binici, mezar taşı, şovalye , alev topu yada oklar , valkür, elektro ruh al buz ruhu gelince değiştir.

2.6 destesini kullan 8000 kupaya kadar çıktım ben. Bu saatten sonra para istiyor oyun ya da deste değiştireceğim. Yani sende kasabildiğin kadar kasarsın destenin yetmediğini anlayınca da meta destelere bakarsın.
Binici, top, silahşor, buz ruhu, iskeletler, buz golemi, alev topu, tomruk 2X de ölümsüz gibi bir şey oluyorsun bu deste ile. Antileri var ama o kupalarda düzgün kullanırsan döngüye alırsan sana yetişemezler.
deprem ile buz golemi yok. Eski 2.6 artık çalışmıyor deprem ile ice golem şart.

Cadı, silahşor, domuz binici, mezar taşı, şovalye, alev topu ya da oklar, valkür, elektro ruh al buz ruhu gelince değiştir.

Deprem ile buz golemi yok. Eski 2.6 artık çalışmıyor deprem ile ice golem şart.

Çalışıyor hocam desteyi öğrendiği zaman maxlarsa çalışır biraz yetenek istiyor sadece. Küreselde bile hala oynayan var.

Çalışıyor hocam desteyi öğrendiği zaman maxlarsa çalışır biraz yetenek istiyor sadece. Küreselde bile hala oynayan var.

Evet var ama deste eskisi gibi güçlü değil. 6. arenada oynayan birisine göre bence 2.6 iyi bir tercih değil. Antisi şu anki metada çok var. En iyisi seviyesi yüksek kartlarla oynamak.

Evet var ama deste eskisi gibi güçlü değil. 6. arenada oynayan birisine göre bence 2.6 iyi bir tercih değil. Antisi şu anki metada çok var. En iyisi seviyesi yüksek kartlarla oynamak.

6. arena dediğin çok düşük zaten. Orada metadaki desteleri kullanacak kişi sayısı çok azdır. 2.6 ile karşısına o kupalarda mega şövalye, pekka çok gelir. 2.6 bunları çok rahat tutuyor zaten sadece seviye kasması lazım.

6. arena dediğin çok düşük zaten. Orada metadaki desteleri kullanacak kişi sayısı çok azdır. 2.6 ile karşısına o kupalarda mega şövalye, pekka çok gelir. 2.6 bunları çok rahat tutuyor zaten sadece seviye kasması lazım.

En önemliside alıştırma yapmak 2.6 kolay bir deste değil.

Deste gayet güzel ama tekrar söylüyorum seviyesi yüksek kartları oynamaya çalışın ve destenizde büyük büyü bulundurun.

Dediğim gibi desteyi öğrenirse 8 9bin kupalara kadar rahat çıkar çünkü barzo çok. He bu kolay tarafı zor kısmı desteyi maxlamak Supercell sağ olsun daha bir kartımı 15 seviye yapamadım.

Bence de kupa kasar öğrenirse desteyi ama anti çok var 2.6ya karşı Max 5000 6000'e çıkar. Güçlü madenci açıldığında bu desteye geçerse iyi kupa kasar bir de destede fişekçi ve topun evrimini açarsa bir de desteyi öğrenirse çok iyi kupa kasar ama bu desteninde sıkıntıları var mesela deprem havaya vuramadığı için fişekçi olmadığı zamanlar zorlanır.

Dediğim gibi desteyi öğrenirse 8 9bin kupalara kadar rahat çıkar çünkü barzo çok. He bu kolay tarafı zor kısmı desteyi maxlamak Supercell sağ olsun daha bir kartımı 15 seviye yapamadım.

Mızraklı yerine şövalye koyabilirsin 9 seviye şövalyen var.
iyi olur şövalye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı