deprem ile buz golemi yok. Eski 2.6 artık çalışmıyor deprem ile ice golem şart.2.6 destesini kullan 8000 kupaya kadar çıktım ben. Bu saatten sonra para istiyor oyun ya da deste değiştireceğim. Yani sende kasabildiğin kadar kasarsın destenin yetmediğini anlayınca da meta destelere bakarsın.
Binici, top, silahşor, buz ruhu, iskeletler, buz golemi, alev topu, tomruk 2X de ölümsüz gibi bir şey oluyorsun bu deste ile. Antileri var ama o kupalarda düzgün kullanırsan döngüye alırsan sana yetişemezler.
Cadı, silahşor, domuz binici, mezar taşı, şovalye, alev topu ya da oklar, valkür, elektro ruh al buz ruhu gelince değiştir.
Deprem ile buz golemi yok. Eski 2.6 artık çalışmıyor deprem ile ice golem şart.
Çalışıyor hocam desteyi öğrendiği zaman maxlarsa çalışır biraz yetenek istiyor sadece. Küreselde bile hala oynayan var.
Evet var ama deste eskisi gibi güçlü değil. 6. arenada oynayan birisine göre bence 2.6 iyi bir tercih değil. Antisi şu anki metada çok var. En iyisi seviyesi yüksek kartlarla oynamak.
6. arena dediğin çok düşük zaten. Orada metadaki desteleri kullanacak kişi sayısı çok azdır. 2.6 ile karşısına o kupalarda mega şövalye, pekka çok gelir. 2.6 bunları çok rahat tutuyor zaten sadece seviye kasması lazım.
En önemliside alıştırma yapmak 2.6 kolay bir deste değil.
Dediğim gibi desteyi öğrenirse 8 9bin kupalara kadar rahat çıkar çünkü barzo çok. He bu kolay tarafı zor kısmı desteyi maxlamak Supercell sağ olsun daha bir kartımı 15 seviye yapamadım.
iyi olur şövalyeDediğim gibi desteyi öğrenirse 8 9bin kupalara kadar rahat çıkar çünkü barzo çok. He bu kolay tarafı zor kısmı desteyi maxlamak Supercell sağ olsun daha bir kartımı 15 seviye yapamadım.
Mızraklı yerine şövalye koyabilirsin 9 seviye şövalyen var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.