Clash Royale 6. arena için deste önerisi

Koçbaşı, şövalye, minyonlar, alev topu, oklar, elektro ruh, goblin kafesi, mızraklı goblin bu destede çok iş yapar savunma olarak güçlü bir deste.

1751820455639.png
1751820473602.png
1751820491043.png
1751820506954.png

Sanırım eksik attım bu kartlara sahibim.

Bu arada ChatGPT'ye sormaya falan çalışmayın doğru dürüst kartların isimlerini bile bilmiyor metadan bir deste öner deyince 2024 metasından deste öneriyor.

Bu arada belirli bir kupaya çıkmak istiyorsanız sadece oyunu oynamayın, videolarınıda izlemeye çalışın. Mesela seeok mükemmel bir oyuncu. Dünyanın en iyi oyuncusunu yenmişliği bile var. Bir de hypnos cr diye bir kanal var, ona hiç bulaşmayın yaptığı tek şey video boyunca bazı kartlara ve Japon'lara sövmek.

Mesela iskeletler kartı oyundaki kartların neredeyse yarısına anti. Mesela kendi sahanızda tam ortadan 2 kuleninde ona vurabileceği şekilde basarsanız iskeletleri mini pekkayı bile tek başına alabiliyor. İsterseniz videosunu atabilirim.

Anladığım kadarıyla ben 2kda falan stuck kalacağım diye düşünüyordum f2p oynayarak, öyle bir şey yok yani değil mi?

Anladığım kadarıyla ben 2K'da falan stuck kalacağım diye düşünüyordum F2p oynayarak, öyle bir şey yok yani değil mi?

Dediklerimi yaparsanız takılı kalmazsınız. Yine söylüyorum, seviyesi yüksek kartlarla oynayın, bol bol video izleyin, ve çoğu kartın bazı yerleri olur onları öğrenin, dediğim gibi iskeletler bir mini pekkayı alabiliyor, barbar varilini doğru zamanlamada atabilirseniz köstebeği tamamen counterlıyor.

cadı, silahşör, domuz binici, mezar taşı, şovalye , alev topu yada oklar , valkür, elektro ruh al buz ruhu gelince değiştir.

deprem ile buz golemi yok. Eski 2.6 artık çalışmıyor deprem ile ice golem şart.
Söylediğin deste ile 14 win 2 lose aldım, 2k'dan 2400 oldum, 7. arena açıldı. Oynaması keyifliydi, teşekkürler. Buz ruhu'nu açtım bu arada.

1751871256035.png

1751871772794.png
1751871784078.png

Kaybettiğim 2 deste de böyle.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı