Clash Royale 7100 kupada neler yapılmalı?

Clash Royale'de kupami 7100e kadar kasmistim ve yaz tatilinde ufak bir ara verdim. Simdi tekrar geri dondukten sonra fark ettim ki 1 Mac kazansam 2 Mac kaybediyorum. Acaba destemde mi bir hata yapiyorum? (gorselde megayi koydum ama Clash Royale geri dondugumden beri kullanmiyorum. Megayi sadece en cok kullandigim desteyi koyayim diye ekledim.) Sizce ne yapmaliyim?

1757245347380.png

Destem bu şekilde, Mega Şovalye ve PEKKA'nın bulunduğu inanılmaz kalabalık ve dayanıklı desteler gelmedikçe sorun olmuyor çok rahat Win alıyorum. İsterseniz deneyin sizin desteniz biraz ağır.

Desteyi kendim yaptım küçük prens herhangi bir kartla değiştirilebilir. Keşiş veya prensle oynuyorum bazen.

Binici desteleri hızlı olur ki rakibe outcycle edebilesin. Yavru ejder yerine ruh ve bir kart yerine de iskeletler ya da goblinler eklersen deste güzel olur.
Yavru ejder cidden o kadar kotu kaliyor sanirsam. Karti begendigim icin maxlamistim cikarmak zorunda kalicam sanirim. Dediginiz diger seyide deneyecegim.

Zehir saçma alev topu koyulabilir veya biniciye destek için deprem koyulabilir.
Mega şovalye yerine mini pekka, iskletler, elektro ruh, buz ruhu koyulabilir.
Bunu dışı direk binici deprem destesi varyasyonu kullanabilirsin istersen.
Deniyecegim hocam

Eki Görüntüle 2570558

Destem bu şekilde, mega şovalye ve Pekka'nın bulunduğu inanılmaz kalabalık ve dayanıklı desteler gelmedikçe sorun olmuyor çok rahat Win alıyorum. İsterseniz deneyin sizin desteniz biraz ağır.

Desteyi kendim yaptım küçük prens herhangi bir kartla değiştirilebilir. Keşiş veya prensle oynuyorum bazen.

Bu desteyide denemeyi düşündüm cunku evrimler vs var.

Yavru ejder cidden o kadar kotu kalıyor sanirsam. Karti begendigim icin maxlamistim cikarmak zorunda kalacağım sanirim. Dediginiz diger seyide deneyecegim.

Yavru ejder öyle her desteye gitmez maalesef. O kupada ben 1 yıl kalmıştım dostum gititm 2V2 oynadım falan desteleri yükselttim sonradan birden level farkıyla falan rahatça çıkmıştım. Tabii o zamanlar oyun fena P2W di şu anki gibi bile değildi. Ve o zamanlar log bait ve binici depremle çıkmıştım yukarı. Öneririm cidden işe yarıyor.

Yavru ejder cidden o kadar kotu kaliyor sanirsam. Karti begendigim icin maxlamistim cikarmak zorunda kalicam sanirim. Dediginiz diger seyide deneyecegim.

Deniyecegim hocam

Bu desteyide denemeyi düşündüm cunku evrimler vs var.
3 kart döngüsünü ve binici oynamanın kurallarını unutma ama tüm kartları tek yerden basınca alev topuna bitiyorlar. :D

Yavru ejder öyle her desteye gitmez maalesef. O kupada ben 1 yıl kalmıştım dostum gititm 2V2 oynadım falan desteleri yükselttim sonradan birden level farkıyla falan rahatça çıkmıştım. Tabii o zamanlar oyun fena P2W di şu anki gibi bile değildi. Ve o zamanlar log bait ve binici depremle çıkmıştım yukarı. Öneririm cidden işe yarıyor.

Cogu kisi binici deprem kullanmami onerdi ve onda karar kildim sanirsam. Ama bundan sonra guzel bir deste bulasiya kadar denemeye devam edeceğim. Ve onerilere acik olacagim.

Cogu kisi binici deprem kullanmami onerdi ve onda karar kildim sanirsam. Ama bundan sonra guzel bir deste bulasiya kadar denemeye devam edeceğim. Ve onerilere acik olacagim.
Havan destelerini kullanın. Doğru zamanda atılınca zaten garanti 1 tane vuruyor ayrıca savunma için de çok başarılı bir kart, normal bir havan destesiyle 8500 kupalara kadar gelmiştim sonrasında bıraktık oyunu maalesef :(

Havan destelerini kullanın. Doğru zamanda atılınca zaten garanti 1 tane vuruyor ayrıca savunma için de çok başarılı bir kart, normal bir havan destesiyle 8500 kupalara kadar gelmiştim sonrasında bıraktık oyunu maalesef :(

Hocam o kupalarda full mega ve ağır deste dolu. Bence savunma insanı boğar bir zamandan sonra. Küçük bir hatada maçı verebiliyorsunuz çünkü. Ben öyle bir hata yaptım madenci roket destesini maxlamaya çalıştım. Şu an bayağı sıkıntı yaşıyorum mesela. Gereksiz ağır deste gelince bazen küçük hatada bile kaybediyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı