Çözüldü Clash Royale Arena Atlayamıyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alfirk

Hectopat
Katılım
27 Ağustos 2017
Mesajlar
812
Merhaba. 4 yıllık Clash Royale oyuncusuyum yani 4 yıllık rozetim var. 2018 te başladım bir yıl oynadım 11. Arena Elektrik 3400 kupada bıraktım.

Sonra bugün aynı hesapla tekrar başladım, iki üç gün oluyor fakat hep yeniliyorum. İyi ki arena düşme yok o kadar kaybettim hala 3400 kupadayım 2 kazanıyorum 5 kaybediyorum.

Denemediğim deste kalmadı hepsini kombinledim yok olmuyor, YouTube da adamlar her deste ile kazanıyor ben o kadar iyi deste yapıyorum olmuyor.

Rakip iki kart atıyor kulemi alıyor, ben aynı kartı kullanıyom olmuyor.

Birde kart yükseltmek için altına ihtiyaç var bazende 40.000 e destansı almak istiyorum ama o kadar altın biriktiremiyorum? Maç kazandığımda 100 altın falan veriyor ben bunla nasıl kart yükseltim nasıl destansı kart alayım?
 
Çözüm
Sandıklarla kasılıyor altınlar genelde. Oynadıkça ve kart seviyeleri yükseldikçe kazanılan bir oyun. Yani hamleleri öğrenmen lazım, meta çok değişiyor.
KS
KS
Alfirk

Alfirk

Hectopat
Katılım
27 Ağustos 2017
Mesajlar
812
Sandıklarla kasılıyor altınlar genelde. Oynadıkça ve kart seviyeleri yükseldikçe kazanılan bir oyun. Yani hamleleri öğrenmen lazım, meta çok değişiyor.

Hocam dükkandan altınla kart almayın zaten her türlü o kartlar çıkacak. Sonra yükseltmek için altın kasmak zorunda kalırsınız.
Çok katkılı yorumlar arkadaşlar sağolun. Dükkandan kart almıyorum o zaman gerçi o kadar da kasa açıyorum çıkmıyor.

Diğer konu ise bekleyiş tecrübe yani ne kadar yüksek seviye kart o kadar iyi yani. Bol bol oynamak.
 
KS
KS
Alfirk

Alfirk

Hectopat
Katılım
27 Ağustos 2017
Mesajlar
812
6 yıldır oynuyorum. 6000 kupaya çıktım. En güzel iş yapan deste golem destesidir. En sinir bozan deste 2.6 domuz binicisi destesi. Bu tarz destelerde seviye yükselt. Taktik olarak ne kadar çok maç oynarsan taktiğin o kadar gelişir.
2.5 ile de oynadım 4.2 iksir ortalama ile de oynadım yine kaybetmeye devam ediyorum. Hızlı oynasamda yavaşta olsa aynı.

Milletin destesi kaymak gibi iki kart oynuyor alıyor kuleyi çok uyumlular.
Ben rastgele her şeyi deniyorum daha işte bu deste diyemedim.

Bu arada Klon kartını sizce destede tutmalımıyım hocam ?
 

CeroxHunt

Centipat
Katılım
6 Mart 2021
Mesajlar
776
Çözümler
8
Yer
Ankara, Türkiye
2.5 ile de oynadım 4.2 iksir ortalama ile de oynadım yine kaybetmeye devam ediyorum. Hızlı oynasamda yavaşta olsa aynı.

Milletin destesi kaymak gibi iki kart oynuyor alıyor kuleyi çok uyumlular.
Ben rastgele her şeyi deniyorum daha işte bu deste diyemedim.

Bu arada Klon kartını sizce destede tutmalımıyım hocam ?
Screenshot_2022-10-05-07-57-46-672_com.supercell.clashroyale.jpg

Klon pek tavsiye etmem hocam, ben bu deste ile oynuyorum. Valkür yerine çete veya fişekci kullanabilirsin.
 
KS
KS
Alfirk

Alfirk

Hectopat
Katılım
27 Ağustos 2017
Mesajlar
812
Eki Görüntüle 1535933
Klon pek tavsiye etmem hocam, ben bu deste ile oynuyorum. Valkür yerine çete veya fişekci kullanabilirsin.
Ooo hocam hepsi 14 seviye maşallah :) bende elektro büyücü yok ya bi çıkmadı.

4.4 ile oynuyorsunuz çok değil mi ben 4.2 ile oynuyorum iksir dolmuyor.

Hocam deste nasıl yapılır? Veya mesela ben size rastgele deste yapsam siz onla kazanırsınız ben kazanamıyorum olay ne anlamadım? Çünkü herkes rastgele deste yapıyor yine kazanıyor.

2 büyü 1 bina kesin olacak demi?
 

CeroxHunt

Centipat
Katılım
6 Mart 2021
Mesajlar
776
Çözümler
8
Yer
Ankara, Türkiye
Ooo hocam hepsi 14 seviye maşallah :) bende elektro büyücü yok ya bi çıkmadı.

4.4 ile oynuyorsunuz çok değil mi ben 4.2 ile oynuyorum iksir dolmuyor.

Hocam deste nasıl yapılır? Veya mesela ben size rastgele deste yapsam siz onla kazanırsınız ben kazanamıyorum olay ne anlamadım? Çünkü herkes rastgele deste yapıyor yine kazanıyor.

2 büyü 1 bina kesin olacak demi?
4.4 evet çok. Valkür yok normalde destede çete kullanıyordum onu 14 seviye yapmadım sıradan gidiyorum bir sürü kart 14'e basılılabiliyor şuan. Destede bina olması çok önemli bir mevzu değil ama illa bina kullanırım diyosan tesla veya top iş yapar.
 

Yeni konular

Yukarı