Clash Royale için deste önerisi

Faapie

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar destem mega şövalye, iskelet fıçısı, fişekçi, mızraklı goblin, yarasalar, mini pekka, cehennem ejderi, tomruk. Sizce nasıl deste? Bir de sadece iskelet fıçısı evrimi var 2. evrim olarak ne açayım? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
6 tane evrim parçanmı var

Arkadaşlar destem mega şövalye, iskelet fıçısı, fişekçi, mızraklı goblin, yarasalar, mini pekka, cehennem ejderi, tomruk. Sizce nasıl deste? Bir de sadece iskelet fıçısı evrimi var 2. evrim olarak ne açayım? Şimdiden teşekkürler.

Bence meganın evrimini aç onu hem savunma olarak kullanırsın hem hücum olarak.

Mızraklı goblinler ile yarasalar, mini pekka ile cehennem ejderi bu kartlardan bir tanesi bence yeterli olur. Mini pekkada cehennemde tank eritme görevi görüyor ama birlik kartları antileri olduğu için rakipte log bait gibi deste varsa 2 kartınıza anında anti oluyor. Mızraklı ile yarasalarda bence aynı işlevi görüyor ikiside ucuz kartlar destenizde bina yok bence bir bina almanız lazım ayrıca büyük büyünüzde yok. Evrim kısmı biraz opsiyonel fişekçi evrimi de mega şövalye evrimi de güzel evrimler ikisinden birini seçebilirsiniz.

Mızraklı goblinler ile yarasalar, mini pekka ile cehennem ejderi bu kartlardan bir tanesi bence yeterli olur. Mini pekkada cehennemde tank eritme görevi görüyor ama birlik kartları antileri olduğu için rakipte log bait gibi deste varsa 2 kartınıza anında anti oluyor. Mızraklı ile yarasalarda bence aynı işlevi görüyor ikisi de ucuz kartlar destenizde bina yok bence bir bina almanız lazım ayrıca büyük büyünüzde yok. Evrim kısmı biraz opsiyonel fişekçi evrimi de mega şövalye evrimi de güzel evrimler ikisinden birini seçebilirsiniz.

Hocam desteyi bir yerden almıştım Sinerji'yi bozmasın? Binaya gerek duymuyorum ama evet büyü olmayınca biraz sıkıntı olabiliyor.

Hocam desteyi bir yerden almıştım Sinerji'yi bozmasın? Binaya gerek duymuyorum ama evet büyü olmayınca biraz sıkıntı olabiliyor.
Hocam bende kendi destemi yillar once siteden almistim kendimde olan yuksek seviyelerle degistirdim daha sonra oynadikca kendi oynanis tarzima gore duzenledim zamanla bait destesine dondu mesela. Belli bir yerde takildigimda destemde ufak degisiklik yaptim ve fark etti gerçekten eksikliklerini kapatmayi deneyin olmazsa farkli kartlarla tekrar degistirirsiniz cok bir sey kaybetmezsiniz ihtiyacınız olan seyleri ekleyin. Benim destemde alan hasari azdi ona gore duzenleme yaptıktan sonra 10 bin ustune ciktim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı