Emir DN Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 480 15 Haziran 2022 #1 Selam arkadaşlar, Clash Royale'e başladım. Bir süre oynadiktan sonra maç bitiminden sonra atmaya başladı. Bunun çözümü var mı?
Selam arkadaşlar, Clash Royale'e başladım. Bir süre oynadiktan sonra maç bitiminden sonra atmaya başladı. Bunun çözümü var mı?
M mami_cr Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 126 15 Haziran 2022 #2 Emir DN dedi: Selam arkadaşlar, Clash Royale'e başladım. Bir süre oynadiktan sonra maç bitiminden sonra atmaya başladı. Bunun çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Cihazın markası ney? Artı 0 Eksi
Emir DN dedi: Selam arkadaşlar, Clash Royale'e başladım. Bir süre oynadiktan sonra maç bitiminden sonra atmaya başladı. Bunun çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Cihazın markası ney?
KS KS Emir DN Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 480 15 Haziran 2022 #3 mami_cr dedi: Cihazın markası ney? Genişletmek için tıkla... Eski bir table samsung s4tab Artı 0 Eksi
5 509918 Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.766 Makaleler 1 Çözümler 33 15 Haziran 2022 #4 Emir DN dedi: Selam arkadaşlar, Clash Royale'e başladım. Bir süre oynadiktan sonra maç bitiminden sonra atmaya başladı. Bunun çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Yanlis inmistir. Supercell ID'ye baglayip ilerlemenizi kaydedin. Ardindan yeniden yukleyin. Artı 0 Eksi
Emir DN dedi: Selam arkadaşlar, Clash Royale'e başladım. Bir süre oynadiktan sonra maç bitiminden sonra atmaya başladı. Bunun çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Yanlis inmistir. Supercell ID'ye baglayip ilerlemenizi kaydedin. Ardindan yeniden yukleyin.
KS KS Emir DN Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 480 15 Haziran 2022 #5 509918 dedi: Yanlis inmistir. Supercell ID'ye baglayip ilerlemenizi kaydedin. Ardindan yeniden yukleyin. Genişletmek için tıkla... Bugün silip tekrar yuklettim ve süpercell Id e bağladım 30 dk kadar oynadım tekrar aynı sorunu yaşamaya başladım Artı 0 Eksi
509918 dedi: Yanlis inmistir. Supercell ID'ye baglayip ilerlemenizi kaydedin. Ardindan yeniden yukleyin. Genişletmek için tıkla... Bugün silip tekrar yuklettim ve süpercell Id e bağladım 30 dk kadar oynadım tekrar aynı sorunu yaşamaya başladım
M mami_cr Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 126 15 Haziran 2022 #6 Emir DN dedi: Bugün silip tekrar yuklettim ve Supercell ID e bağladım 30 dk kadar oynadım tekrar aynı sorunu yaşamaya başladım. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen cihaz ile alakalıdır. Benim eski telefonda da vardı. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
Emir DN dedi: Bugün silip tekrar yuklettim ve Supercell ID e bağladım 30 dk kadar oynadım tekrar aynı sorunu yaşamaya başladım. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen cihaz ile alakalıdır. Benim eski telefonda da vardı.
KS KS Emir DN Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 480 15 Haziran 2022 #7 Tamamdır teşekkür ederim mami_cr dedi: Muhtemelen cihaz ile alakalıdır. Benim eski telefonda da vardı. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Tamamdır teşekkür ederim mami_cr dedi: Muhtemelen cihaz ile alakalıdır. Benim eski telefonda da vardı. Genişletmek için tıkla...
Death_9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 2.104 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Türkiye 15 Haziran 2022 #8 Cihaz donanımı yeterli olmadığı için bu sorunla karşılaşıyorsunuz. Artı 0 Eksi
KS KS Emir DN Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 480 15 Haziran 2022 #9 Death_9 dedi: Cihaz donanımı yeterli olmadığı için bu sorunla karşılaşıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
Death_9 dedi: Cihaz donanımı yeterli olmadığı için bu sorunla karşılaşıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
Death_9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 2.104 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Türkiye 15 Haziran 2022 #10 Oyun önerileri için başka konu açmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi