EntertainmentStudios
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Hayırlı ramazanlar. Dün classone HP915 kulaklığını satın aldım bugün gelime ulaştı.
Kulaklık 20TL'lik kulaklık gibi ses veriyor. Sesler çok boğuk geliyor. Bu bir sorun mu? Yoksa kulaklık mı kötü yorumlara baktığımda kötü bir yorum görmemiştim sadece birkaç saat sonra kulakları acıtıyor deniyordu ama ucuz telefon kulaklığı gibi ses veriyor.
İnternet üzerinden yazılımını indirdim fakat değişen bir şey olmadı.
İade talebi oluşturdum. Eğer çözülebilecek bir sorun ise iptal edeceğim.
Kutuyu açınca kulaklık üzerinde birkaç toz tanesi gördüm benden olduğunu hiç sanmıyorum acaba daha önceden iade olan bir kulaklık mı geldi elime bilmiyorum.
Kulaklığın sağ ve sol arka kısımda eşit şekilde çizik ile kılcal çizik arasında iz var.
Kulaklığı herhangi bir yere düşürmedim sertçe koymadım sadece yarım saat kadar kullandım ve kutusuna geri koydum.
Kulaklığın sağ kısımından %95 ses gelirken sol kısımdan %100 ses geliyor.
Önerileriniz nedir?
Ürün link:
Kulaklık 20TL'lik kulaklık gibi ses veriyor. Sesler çok boğuk geliyor. Bu bir sorun mu? Yoksa kulaklık mı kötü yorumlara baktığımda kötü bir yorum görmemiştim sadece birkaç saat sonra kulakları acıtıyor deniyordu ama ucuz telefon kulaklığı gibi ses veriyor.
İnternet üzerinden yazılımını indirdim fakat değişen bir şey olmadı.
İade talebi oluşturdum. Eğer çözülebilecek bir sorun ise iptal edeceğim.
Kutuyu açınca kulaklık üzerinde birkaç toz tanesi gördüm benden olduğunu hiç sanmıyorum acaba daha önceden iade olan bir kulaklık mı geldi elime bilmiyorum.
Kulaklığın sağ ve sol arka kısımda eşit şekilde çizik ile kılcal çizik arasında iz var.
Kulaklığı herhangi bir yere düşürmedim sertçe koymadım sadece yarım saat kadar kullandım ve kutusuna geri koydum.
Kulaklığın sağ kısımından %95 ses gelirken sol kısımdan %100 ses geliyor.
Önerileriniz nedir?
Ürün link: