Classroom of the Elite Türkçe manga nereden okunur?

Tatakae

Hectopat
Daha fazla  
Selam, Classroom of the Elite'in Türkçe mangasını okumak istiyorum eksiksiz bir şekilde. Bildiğiniz site varsa eğer yardımcı olur musunuz?

Hocam serinin mangası animeden geride. Animeden geliyorsanız mangayı okumaya gerek yok.

Animeyi hiç izlemedim kanka manga okumayı daha çok sevdiğim için mangasını okumak istedim zaten şu anda köyde olduğum için animesini izleyemem.

Animeyi hiç izlemedim kanka manga okumayı daha çok sevdiğim için mangasını okumak istedim zaten şu anda köyde olduğum için animesini izleyemem.

Manga çok başlarda hocam çünkü serinin önce light noveli sonra animesi sonra da mangası çıktı. Onun yerine light novel okumayı severseniz ona bakın. Light novel bildiğiniz düz kitap gibi.

Manga çok başlarda hocam çünkü serinin önce light noveli sonra animesi sonra da mangası çıktı. Onun yerine light novel okumayı severseniz ona bakın. Light novel bildiğiniz düz kitap gibi.

İlk defa denk geldiğim bir durum bu ve cidden saçma bir durum sanırım eve dönüp animesinden başlamak en doğrusu teşekkürler hocam adamsın.

Rica ederim ancak saçma bir durum değil daha önce duyduysanız re: Zero adlı anime için de aynı durum geçerli. Bence şans vermeye değer.

Dediğim gibi ilk defa denk geldiğim bir durum bu tavsiyen içinde teşekkürler hocam iyi akşamlar.

Git novelini oku. En baştan düzgünce çevrilen tek novel zaten.

Arkadaş istemedi bence zorlamaya da gerek yok. Zorla güzellik olmaz.
O zaman seve seve orası kırpılmış, burası çıkarılmış, şurası hızlı geçilmiş şekilde animeyi izleyip bilmem kaç yıl sonra gelecek yeni sezonu bekleyecek, o da kaç yılda gelirse. Yanlış anlama olmasın light novellerden uyarlanan animelerin %95i böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…