Claw grip için 1000-2000TL mouse önerisi

Makaleler
1
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese selam. Connectgame ve Wraith e-sports siteleri haricindeki sitelerden önerilerinizi alabilirim. 2000 TL'ye kadar çıkabilirim. Ha eğer 2000 TL'ye önereceğiniz mouse da 2-3 yıl gidecekse 1000 liraya önereceğiniz mouse da 2-3 yıl gidecekse 1000 liralık fareyi tercih ederim. Aman aman özellikli bir mouse olması önemli değil. Sadece uzun süre sıkıntı çıkartmadan gidecek bir mouse istiyorum. El uzunluğum 18 cm.

@WerBeastDu neden beğenmedim attınız?

Son düzenleme:
Herkese selam. Connectgame ve Wraith e-sports siteleri haricindeki sitelerden önerilerinizi alabilirim. 2000 TL'ye kadar çıkabilirim. Ha eğer 2000 TL'ye önereceğiniz mouse da 2-3 yıl gidecekse 1000 liraya önereceğiniz mouse da 2-3 yıl gidecekse 1000 liralık fareyi tercih ederim. Aman aman özellikli bir mouse olması önemli değil. Sadece uzun süre sıkıntı çıkartmadan gidecek bir mouse istiyorum. El uzunluğum 18 cm.

@WerBeastDu neden beğenmedim attınız?

Arasından birini seçseydiniz hangisini alırdınız? Bir de bu Ajazz mouse yurt dışından mı geliyor yoksa yurt içinden mi? Delux mouse 30 euroyu geçtiği için uğraşmak istemiyorum. Bir de bu Furylevel Z1 Rampage marka bir mouse gibi bir şey mi yoksa kaliteli mi?

Arasından birini seçseydiniz hangisini alırdınız? Bir de bu Ajazz mouse yurt dışından mı geliyor yoksa yurt içinden mi? Delux mouse 30 euroyu geçtiği için uğraşmak istemiyorum. Bir de bu Furylevel Z1 Rampage marka bir mouse gibi bir şey mi yoksa kaliteli
Ajazz da deluxta yurtdışı ama deluxu prime ile 30 euro altına alabiliyorsun. Furylevel z direk youtuber arkadaş tarafından çıkarıldı fena bir mouse değil bu bütçelerde.

Delux'u Prime ile 30 euro altına alabiliyorsun.

1725301185456.png

1725301246576.png

Furylevel Z direk YouTuber arkadaş tarafından çıkarıldı fena bir mouse değil bu bütçelerde.

Rampage ürünlerini övdüğü için pek güvenemiyorum açıkçası Furylevel'e. Ancak Rampage ile anlaşmalı çıkarttığı güzel ürünler de vardı. Hatta arkadaşıma Rampage Fury Z aldırmıştım memnundu en son. O tarz bir ürünse bakabilirim.

Hocam başka konuda bu farenin MCU'suna berbat demişsiniz. Neden önerdiniz o zaman?
Arkadaş Beken mcu kullanmış. Kullanılırken baya dikkat edilmesi ve ona göre mouse'un dizaynının yapılması gereken bir MCU bataryanın konumlandırılması vs. Videolarını sonradan izledim ki arkadaş hem yeni bir patch kullanmış hem de dizaynına vesaire çok dikkat etmiş. Dolayısıyla önerebiliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı