Kumas mousepadler kullandikca asiniyor bayağı etkiliyor performansi mesela yeni alinmis mousepadle 1 yil kullanilmis mouse pad ayni hissettirmez yeni alinmista daha iyi performans sergilersin.
Nereden anlayabilirim aşındığını?
Kumas mousepadler kullandikca asiniyor bayağı etkiliyor performansi mesela yeni alinmis mousepadle 1 yil kullanilmis mouse pad ayni hissettirmez yeni alinmista daha iyi performans sergilersin.
cok anlasilmiyo ama performansinin kotulestigini hissettigin an mousepadin asindigini anlarsinNereden anlayabilirim aşındığını?
sanmiyorum bence 1,5 - 2 yilda bir degistirmek en iyisi ama tabi size kalmis daha cok ben 4 yıldır ayni mousepadle oynuyorum baya asinmistir fakat performansimi cok da dusurmedigi icin degistirmiyorum yazin sonuna dogru pc alinca degistiricemAğustos'da almıştım yüzeyi gitmiş midir?
sisteminin rengi neyse ona uyumlu al zaten renkler arasinda ozellik degismiyo knkOk şimdilik bu mousepadde kalırım. Hangi renk alayım maya X i? Wraith'den alacağım.
sahsen ben siyah alirdim guzel uyum sağlarsın bu arada bende ez63 almayi dusunuyorum hangi switch aldin?Sistemim siyah masa beyaz ama klavye de EZ63 aldım karmakarışık bir şey oldu. Purple Shadow mu alıyyım sence normal siyah mı?
Sahsen ben siyah alirdim guzel uyum sağlarsın bu arada bende EZ63 almayi dusunuyorum hangi switch aldin?
sağol kankaKanka star trail aldım Wraith de kalmadı jade Pro ondan. Zaten pakette 5 tane jade Pro çıkıyor. Fark yok aralarında çok diye biliyorum hissiyat farkı sadece.
kanka bu arada kutusundan switch sökme aparati cikiyor mu WASD tuşlarını jade proya çevirmeyi dusunuyorumKanka star trail aldım Wraith de kalmadı jade Pro ondan. Zaten pakette 5 tane jade Pro çıkıyor. Fark yok aralarında çok diye biliyorum hissiyat farkı sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.