Claw tutuş için küçük fare önerisi

Bütçe
3000
@550519

Olmaz hocam.

Lamzu demekle kalma lütfen. Bir sürü modeli var ve birçoğu bütçeyi aşıyor.

Evet gerçekten Lamzu'lar çok pahalı geldi 3500 bütçeyi biraz aşıyor ve de Logitech G PRO PC kolik sitesinde 2600 TL alınır mı sizce? cuma gunune kadar zamlanırsa VGN almak zorunda kalacağım.

Tüm lamzular 3500 ayarında. Hangi lamzuda ne özellik var araştırabilirsin.

@550519

Evet gerçekten Lamzu'lar çok pahalı geldi 3500 bütçeyi biraz aşıyor ve de Logitech G PRO PC kolik sitesinde 2600 TL alınır mı sizce? cuma gunune kadar zamlanırsa VGN almak zorunda kalacağım.
Alınmaz. Omron 50M Switch'lere sahip.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz. Omron 20M Switch'lere sahip ve çift tıklamaya çok müsaitler.

Anladım VGN almayı dusunuyorum şu anda var mıdır VGN'e rakip bir mouse 3000 TL'ye kadar sahibinden birkaç kisiden sıfır Razer Viper V2 Pro için yazdım sıfır ilanlara.

Anladım VGN almayı dusunuyorum şu anda var mıdır VGN'e rakip bir mouse 3000 TL'ye kadar sahibinden birkaç kisiden sıfır Razer Viper V2 Pro için yazdım sıfır ilanlara.
Viper V2 Pro tam bir claw grip faresi onlara bakılabilir. VGN'e rakip var veya yok diyemeyiz çünkü robotik uygulamalar bile Viper V2 Pro veya VGN arasındaki farkı anlayamaz.

@550519

Viper V2 Pro tam bir claw grip faresi onlara bakılabilir. VGN'e rakip var veya yok diyemeyiz çünkü robotik uygulamalar bile Viper V2 Pro veya VGN arasındaki farkı anlayamaz.

Hocam VGN'i bu kadar iyi anlattınız ki kulaga üst düzey mouse gibi gelmeye basladı büyük ihtimalle onu alacağım gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…