Claw tutuş oyuncu faresi tavsiyesi

yerliplaka80

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben fareyi pençe tarzı tutmaya alışmış biriyim. Bu galiba uzun yıllar dizüstü PC'lerde küçük mouse kullandığımdan dolayı alışkanlık olmuş. Şimdi masaüstü kullanıyorum ama farelerin tuşlarına gerisinden basıyorum ve çoğu zaman algılamıyor, bu da oyunlarda sıkıntı yaşatıyor. Bana bu tutuşuma uyacak oyuncu fareleri tavsiyeniz var mı?

Elim küçük değil bence normal yani 15 cm kadar uzunluğundadır diye düşünüyorum.
Bu arada şunu da belirtmek isterim 21 Şubatta Corsair Glaive mouse aldım.Tabi o zaman bu tutuşa göre mouse olayından haberiszdim. Elime uymadı oyunlarda sıkıntı yaşıyorum.

Son düzenleme:
Elim küçük değil bence normal yani 15 cm kadar uzunluğundadır diye düşünüyorum.
Bu arada şunu da belirtmek isterim 21 Şubatta Corsair Glaive mouse aldım.Tabi o zaman bu tutuşa göre mouse olayından haberiszdim. Elime uymadı oyunlarda sıkıntı yaşıyorum.

Denk geldi, ben de şimdi Logitech G300S'i kutusundan çıkardım, deneme yaparken bu başlığa rastladım. Meraktan elimi de ölçüm. Karış hesabı yapıyorsanız karışım 24-25 cm. Ben de bileğim yere değmeden, parmaklarımla tutuyorum ve tüm kolumla kullanıyorum oyun oynarken. Boyutu çok ideal geldi. Ürüne bir bakmanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı