Claw's nexus K1 alınır mı?

emre_2280

Decipat
Daha fazla  
Bu fiyata alınır mı? Üründen çok bir beklentim yok. Sadece karanlıkta klavyeyi görmek ve fazla ses çıkarmasını istemiyorum. Yani membran olduğunu bilerek alacağım. Işık kontrolü de bu fiyata göre bayağı iyi duruyor.

Şuanda bu klavye ile yazıyorum, alma.
Claw's markasının mouse'larını çok seviyorum ama klavyeleri rezil. Daha 2-3 ay oldu ve bir çok tuştan gıcırdama sesi geliyor, ayrıca aydınlatması da hiç güzel değil. Bazı tuş kombinasyonlarını desteklemiyor, mesela Minecraft'ta The Bridge oynarken "Ctrl+Shift+Space+4" tuşlarına basamıyorum, bu da koşarken blok değiştirmeyi zorlaştırıyor.

Şuanda bu klavye ile yazıyorum, alma.
Claw's markasının mouse'larını çok seviyorum ama klavyeleri rezil. Daha 2-3 ay oldu ve bir çok tuştan gıcırdama sesi geliyor, ayrıca aydınlatması da hiç güzel değil. Bazı tuş kombinasyonlarını desteklemiyor, mesela Minecraft'ta The Bridge oynarken "Ctrl+Shift+Space+4" tuşlarına basamıyorum, bu da koşarken blok değiştirmeyi zorlaştırıyor.
Anladım hocam. Ucuz etin yahnisi yenmezmiş o zaman. Şuan ki klavyemden zaten hali hazırda memnundum, bu klavyeyi de almayayım o zaman.

Geri
Yukarı