Clean bulk yapılmalı mı?

Skyfalton

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdi ben 3 aydır spora gidiyorum ve clean bulk mu yoksa definasyon mu bir türlü karar veremedim. Bulk atsam kendimi obez gibi hissedeceğim yaşım 14 boy 1.65 kilo 61 şu aralar definasyon atayım bari derken bana hediye cream of rice verdi bir tanıdığım ama ben şu anda kararsızım zaten clean bulk mu atayım? Definasyon mu diye sizce ne yapmalıyım? Boy kilo yaş oranını yazdım sizce birazcık fazla değil mi sizce hangisini yapmalıyım?

Normal devam edin bir süre, ondan sonra bulka girersiniz. 3 ayda nasıl bir vücut yaptınız bilmiyorum ama 3 aylık bir şey için definasyon gereksiz diye düşünüyorum.

Bir erkek için gayet standart vücüt oranına sahipsiniz. Normal devam edin setlerde tükenişe gidin vücuttan fazla yağ ve su atıldıkça fizik kendini toparlar. (Bu dediğimden yağların kasa dönüştüğünü sanmayın estetik durursunuz sıkı idmanları devam ettirdiğiniz sürece kolay gelsin.)

Bir erkek için gayet standart vücüt oranına sahipsiniz. Normal devam edin setlerde tükenişe gidin vücuttan fazla yağ ve su atıldıkça fizik kendini toparlar. (bu dediğimden yağların kasa dönüştüğünü sanmayın estetik durursunuz sıkı idmanları devam ettirdiğiniz sürece kolay gelsin.)

Cream of riceyi kullanmalı mıyım? Yoksa boşa gidecekte

Şuanda ama ayna karşısına baktığıma kendimi kilolu görüyorum sizce doğru mu pirinç unu kullanmak
Bulk işleri için henüz daha erken hocam Cream of rice ister kullanın ister kullanmayın size kalmış. Boyunuz kısa olduğu için kilolu hissediyorsunuz 6. ayınıza geldiğinizde kendinizdeki değişimi fark edeceksiniz.

Şu anda ama ayna karşısına baktığıma kendimi kilolu görüyorum sizce doğru mu pirinçunu kullanmak.

Hocam siz beslenmenize dikkat edin ve idmanınızı yapın. Kas kütlesi eklemeye başlayınca daha estetik görüneceksiniz zaten. İsterseniz yavaş yavaş yağ da yakayım derseniz idman sonu kardiyo yapabilirsiniz. Ben uğraşamam kardiyoyla diyorsanız da günlük 200-300 kalori açığı bırakabilirsiniz.

Bulk işleri için henüz daha erken hocam Cream of rice ister kullanın ister kullanmayın size kalmış. Boyunuz kısa olduğu için kilolu hissediyorsunuz 6. ayınıza geldiğinizde kendinizdeki değişimi fark edeceksiniz.
İster kullanın ister kullanmayın derken neyi kast ettiniz anlamadım kullanım yasakmı benim için suanda

İster kullanın ister kullanmayın derken neyi kast ettiniz anlamadım kullanım yasakmı benim için suanda
Hayır hocam sizin tercihinize bıraktım boşa gitmesin bitirin bence.

Geri
Yukarı