Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.211 Çözümler 10 28 Ağustos 2022 #1 İyi günler clear men şampuana geçmeyi düşünüyorum saç dökülme karşıtı olanı almak istiyorum sizce saç döker mi clear men?
İyi günler clear men şampuana geçmeyi düşünüyorum saç dökülme karşıtı olanı almak istiyorum sizce saç döker mi clear men?
Satanachia Decipat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1.056 Makaleler 1 Yer Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Social Media Marketing 28 Ağustos 2022 #2 Hiç kullanmadım fakat saç dökülme sorununuz varsa, kesinlikle tuzsuz şampuan kullanın, arada ki farkı göreceksiniz. Tek kötü yanı fiyatı biraz fazla tuzlu.
Hiç kullanmadım fakat saç dökülme sorununuz varsa, kesinlikle tuzsuz şampuan kullanın, arada ki farkı göreceksiniz. Tek kötü yanı fiyatı biraz fazla tuzlu.
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 28 Ağustos 2022 #3 Onlar zaten deneniyorlar üretimden önce deneylerle uygun versiyonu tasarlıyorlar ama bir alerji gibi durumunuz olursa belki olabilir
Onlar zaten deneniyorlar üretimden önce deneylerle uygun versiyonu tasarlıyorlar ama bir alerji gibi durumunuz olursa belki olabilir