E Emir_Karakus Decapat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 25 15 Haziran 2024 #1 Selam, ".client" uzantılı dosyayı açabileceğim herhangi bir program var mı?
babaprokraladam Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #2 Emir_Karakus dedi: Selam, ".Client" uzantılı dosyayı açabileceğim herhangi bir program var mı? Eki Görüntüle 2222913 Genişletmek için tıkla... CLIENT dosyası nasıl açılır veya dönüştürülür? (Kanıtlanmış İpuçları) Bu makale size yardımcı olur. Artı 0 Eksi
Emir_Karakus dedi: Selam, ".Client" uzantılı dosyayı açabileceğim herhangi bir program var mı? Eki Görüntüle 2222913 Genişletmek için tıkla... CLIENT dosyası nasıl açılır veya dönüştürülür? (Kanıtlanmış İpuçları) Bu makale size yardımcı olur.
KS KS E Emir_Karakus Decapat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 25 15 Haziran 2024 #3 babaprokraladam dedi: CLIENT dosyası nasıl açılır veya dönüştürülür? (Kanıtlanmış İpuçları) Bu makale size yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Bu makaleyi daha önceden görmüştüm, fakat verdiği linkteki hiçbir program indirilmiyor. Artı 0 Eksi
babaprokraladam dedi: CLIENT dosyası nasıl açılır veya dönüştürülür? (Kanıtlanmış İpuçları) Bu makale size yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Bu makaleyi daha önceden görmüştüm, fakat verdiği linkteki hiçbir program indirilmiyor.
babaprokraladam Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #4 Emir_Karakus dedi: Bu makaleyi daha önceden görmüştüm, fakat verdiği linkteki hiçbir program indirilmiyor. Genişletmek için tıkla... Client dosyası var mıdır bilmiyorum ama Bitberry dosya açıcı ile görüntüleyebilirsiniz varsa. Artı 0 Eksi
Emir_Karakus dedi: Bu makaleyi daha önceden görmüştüm, fakat verdiği linkteki hiçbir program indirilmiyor. Genişletmek için tıkla... Client dosyası var mıdır bilmiyorum ama Bitberry dosya açıcı ile görüntüleyebilirsiniz varsa.
KS KS E Emir_Karakus Decapat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 25 15 Haziran 2024 #5 babaprokraladam dedi: Client dosyası var mıdır bilmiyorum ama Bitberry dosya açıcı ile görüntüleyebilirsiniz varsa. Genişletmek için tıkla... Hayır, yok. .txt olarak açınca random yazılmış harfler sayılar vb. şeyler çıkıyor. Artı 0 Eksi
babaprokraladam dedi: Client dosyası var mıdır bilmiyorum ama Bitberry dosya açıcı ile görüntüleyebilirsiniz varsa. Genişletmek için tıkla... Hayır, yok. .txt olarak açınca random yazılmış harfler sayılar vb. şeyler çıkıyor.