3 yıldır kullanıyorum. Ne 7.1'de ne de normalde dip ses yok. Şans işi mi?
G535 1.998TL
![]()
Logitech G535 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G535 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G535 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
v2x ile v2 arasında en basit anlamıyla ses kartı farkı var. Tercih sizin.G535 hem kablosuz hem de v2X kullanmıştım rahat edemedim.
Değişim istesem sıfır ürün veriyorlar sonuçta onu direk iade etsem mantıklı olur mu biraz daha koyup G535 almayı düşünüyorum ya da direk iade olarakmı yollasam kargoya.
Biliyorum zaten hep 70'de kullanıyordum sadece rahatsız eden şey Discord'dan biri konuştuğunda arkadan dip ses geliyor onu çözemedim çözebilsem iade etmem.
Aldınız mı?
Biri mikrofondan konuşuyorsa dip ses duyman çok normal, o mikrofon dip sesi ve senin kulaklıktan bağımsız karşındakinin mikrofonuyla alakalı bir durum.Değişim istesem sıfır ürün veriyorlar sonuçta onu direk iade etsem mantıklı olur mu biraz daha koyup G535 almayı düşünüyorum ya da direk iade olarakmı yollasam kargoya.
Biliyorum zaten hep 70'de kullanıyordum sadece rahatsız eden şey Discord'dan biri konuştuğunda arkadan dip ses geliyor onu çözemedim çözebilsem iade etmem.
Biri mikrofondan konuşuyorsa dip ses duyman çok normal, o mikrofon dip sesi ve senin kulaklıktan bağımsız karşındakinin mikrofonuyla alakalı bir durum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.