Cloud 3 kablolu alınmalı kablosuz mu?

Bütçe
4000

bysevko

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar biraz acileyiti var. Genelde LoL ETS 2 CS arada Valorant gibi oyunlar oynar büyük çoğunlukla video izlerim. Yani gündelik kullanım şeklinde olacak. Kablo takıntım biraz var. Fiyat farkına değer mi? Şu an güncel Wireless 4 bin TL.
Bu seviyede varsa önerileriniz bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence kablosuz alın hocam video izliyorum demişsiniz kabloluda video izlerken rahat edemeyebilirsiniz ben hiç rahat edemiyorum kısıtlıyor beni.

Dostlar biraz acileyiti var. Genelde LoL ETS 2 CS arada Valorant gibi oyunlar oynar büyük çoğunlukla video izlerim. Yani gündelik kullanım şeklinde olacak. Kablo takıntım biraz var. Fiyat farkına değer mi? Şu an güncel Wireless 4 bin TL.
Kalitesini konuşacaksak aralarında büyük farklar yok. Ben güncel olarak Cloud3 kablolu kullanıyorum ve özellikle FPS oyunlarında memnunum. Konfor kısmına gelince doğal olarak Wireless seçeneği daha konforlu olacaktır.

Bütçe varsa Wireless alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı