Cloud 3 kablosuz kulaklıkta "Just connecting" uyarısı

Warybest

Centipat
Daha fazla  
Cloud 3 kablosuz kulaklık aldım, ancak bazen tam olarak anlayamıyorum; "just connecting" uyarısı verip sesi kesiyor, fakat bağlantıyı tamamen koparmıyor. Kulaklık henüz 2 haftalık ve mağazadan alındı. Bunun sebebi ne olabilir?

HyperX NGENUITY programını yükleyip kulaklığın Firmware'ini güncelleyebilir misiniz?

Bir de kulaklığı kablolu mu yoksa kablosuz olarak mı kullanıyorsunuz?

Kulaklığı kablolu bir şekilde bağlayıp Ngenuity programındaki sol altta bulunan "Settings" kısmının ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Kulaklığı kablolu bir şekilde bağlayıp NGenuity programındaki sol altta bulunan "settings" kısmının ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Umarım doğru kısmı göndermişimdir.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-09 134711.png
    48,6 KB · Görüntüleme: 11
Doğru ancak 3 adet Headset gözüküyor. Ben de aynı kulaklığı kullanıyorum fakat 1 adet gözüküyor. Kulaklığı aygıt yöneticinizden kaldırabilir misiniz?

Doğru ancak 3 adet headset gözüküyor. Ben de aynı kulaklığı kullanıyorum fakat 1 adet gözüküyor. Kulaklığı aygıt yöneticinizden kaldırabilir misiniz?

Devre dışı bırakıyorum doğru mudur?

Doğru ancak 3 adet headset gözüküyor. Ben de aynı kulaklığı kullanıyorum fakat 1 adet gözüküyor. Kulaklığı aygıt yöneticinizden kaldırabilir misiniz?

Kablo takılı değilken 1 adet headset görünüyor.

Evet, doğrudur. Sonrasında yazılım üzerinden Software kısmınında "Reset to Default" işlemi sağlayabilir misiniz? Akabinde tekrar ekran görüntüsü isteyeceğim. Teşekkürler.

Evet, doğrudur. Sonrasında yazılım üzerinden software kısmınında "reset to default" işlemi sağlayabilir misiniz? Akabinde tekrar ekran görüntüsü isteyeceğim. Teşekkürler.

Bu sefer de 2 adet görünüyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-09 143819.png
    48,2 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…