Cloud 3 kablosuz kulaklık aldım, ancak bazen tam olarak anlayamıyorum; "just connecting" uyarısı verip sesi kesiyor, fakat bağlantıyı tamamen koparmıyor. Kulaklık henüz 2 haftalık ve mağazadan alındı. Bunun sebebi ne olabilir?
HyperX NGenuity programını yükleyip kulaklığın Firmware'ini güncelleyebilir misiniz?
Bir de kulaklığı kablolu mu yoksa kablosuz olarak mı kullanıyorsunuz?
HyperX NGenuity programını yükleyip kulaklığın Firmware'ini güncelleyebilir misiniz?
Bir de kulaklığı kablolu mu yoksa kablosuz olarak mı kullanıyorsunuz?
Kulaklığı kablolu bir şekilde bağlayıp NGenuity programındaki sol altta bulunan "settings" kısmının ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Doğru ancak 3 adet headset gözüküyor. Ben de aynı kulaklığı kullanıyorum fakat 1 adet gözüküyor. Kulaklığı aygıt yöneticinizden kaldırabilir misiniz?
Doğru ancak 3 adet headset gözüküyor. Ben de aynı kulaklığı kullanıyorum fakat 1 adet gözüküyor. Kulaklığı aygıt yöneticinizden kaldırabilir misiniz?
Evet, doğrudur. Sonrasında yazılım üzerinden software kısmınında "reset to default" işlemi sağlayabilir misiniz? Akabinde tekrar ekran görüntüsü isteyeceğim. Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.