Cloud 3 kablosuz kulaklıkta "Just connecting" uyarısı

Kablolu bağlantıyı koparmadan "Connected Hardware" ekranda yer alan her Headset için "Reset to Default" işlemi yapabilir misiniz?

Bir de anakart bilginizi paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.

Kablolu bağlantıyı koparmadan "connected hardware" ekranda yer alan her headset için "reset to default" işlemi yapabilir misiniz?

Bir de anakart bilginizi paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.

Dediğiniz her şeyi yaptım ve anakart bilgisini yükledim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-09 150616.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-09 150616.png
    17,7 KB · Görüntüleme: 14
Buradaki linkten Audo sekmesine gelip "Show All" bastıktan sonra Version V6.0.9579.1 olan Realtek Audio driverini indirir misiniz?

Akabinde NGENUITY programından tekrar ekran görüntüsü rica edeceğim.

Buradaki linkten audo sekmesine gelip "show all" bastıktan sonra version v6.0.9579.1 olan Realtek Audio driverini indirir misiniz?

Akabinde NGenuity programından tekrar ekran görüntüsü rica edeceğim.

Dediğiniz bütün işlemlerin ardından son ekran görüntüsü.

Buradaki linkten audo sekmesine gelip "show all" bastıktan sonra version v6.0.9579.1 olan Realtek Audio driverini indirir misiniz?

Akabinde NGenuity programından tekrar ekran görüntüsü rica edeceğim.

En son attığım ekran görüntüsünden sonra uygulamayı kapatıp açtım ve bu şekilde gördüm.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-09 154051.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-09 154051.png
    46,8 KB · Görüntüleme: 9
  • Ekran görüntüsü 2025-08-09 154532.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-09 154532.png
    49,5 KB · Görüntüleme: 7
Şimdi kulaklığı kabloludan ayırıp, kablosuz bir şekilde bağlayabilir misiniz? Akabinde tekrardan NGENUITY'den son kez ekran görüntüsü atmanızı rica edeceğim.

Teşekkürler.

Şimdi kulaklığı kabloludan ayırıp, kablosuz bir şekilde bağlayabilir misiniz? Akabinde tekrardan NGenuity'den son kez ekran görüntüsü atmanızı rica edeceğim.

Teşekkürler.

Kulaklığımı aygıtlardan tekrar etkin yaptım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-09 155217.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-09 155217.png
    46,3 KB · Görüntüleme: 8
Şimdi tekrar bir kullanım deneyebilir misiniz? "Just connecting" hatası almamanız gerekiyor bu işlemlerden sonra.

Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederim. İyi forumlar 😊

Şimdi tekrar bir kullanım deneyebilir misiniz? "just connecting" hatası almamanız gerekiyor bu işlemlerden sonra.

Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederim. İyi sosyaller 😊

İlgi ve alakanız için teşekkürlerimi sunuyorum umarım bir daha böyle bir hata almam.

Şimdi tekrar bir kullanım deneyebilir misiniz? "just connecting" hatası almamanız gerekiyor bu işlemlerden sonra.

Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederim. İyi sosyaller 😊

Hocam tekrardan merhaba bu sorun bir süredir devam ediyor ama sorunun PC'de olduğunu tespit ettim başka önerebileceğiniz çözüm var mı?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı