emirlina Femtopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #1 Her ne zaman WARP açsam ping +2000'lere çıkıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2025
T R O J A N Decapat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 454 Çözümler 7 4 Ocak 2025 #2 Warp'ta maalesef ping çıkıyor. Goodbyedpi kullanabilirsin 2 aydır kullanıyorum ping hiç artmadı. Artı 0 Eksi
Alpha_2a Decipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 1.120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #3 T R O J A N dedi: WARP'ta maalesef ping çıkıyor. GoodbyeDPI kullanabilirsin 2 aydır kullanıyorum ping hiç artmadı. Genişletmek için tıkla... WARP kullanıyorum ping sorunum yok. Artı 0 Eksi
T R O J A N dedi: WARP'ta maalesef ping çıkıyor. GoodbyeDPI kullanabilirsin 2 aydır kullanıyorum ping hiç artmadı. Genişletmek için tıkla... WARP kullanıyorum ping sorunum yok.
KS KS emirlina Femtopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #4 T R O J A N dedi: Warp'ta maalesef ping çıkıyor. Goodbyedpi kullanabilirsin 2 aydır kullanıyorum ping hiç artmadı. Genişletmek için tıkla... Goodbyedpi hiç işe yaramıyor. Başka önerebileceğin bi vpn ya da herhangi bir araç var mı? Artı 0 Eksi
T R O J A N dedi: Warp'ta maalesef ping çıkıyor. Goodbyedpi kullanabilirsin 2 aydır kullanıyorum ping hiç artmadı. Genişletmek için tıkla... Goodbyedpi hiç işe yaramıyor. Başka önerebileceğin bi vpn ya da herhangi bir araç var mı?
T R O J A N Decapat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 454 Çözümler 7 5 Ocak 2025 #5 emirlina dedi: GoodbyeDPI hiç işe yaramıyor. Başka önerebileceğin bir VPN'ya da herhangi bir araç var mı? Genişletmek için tıkla... Hiç işe yaramıyordan kastın ne? Çalıştıramadın mı yoksa çalıştırmana rağmen halen pingin mi yüksek? Artı 0 Eksi
emirlina dedi: GoodbyeDPI hiç işe yaramıyor. Başka önerebileceğin bir VPN'ya da herhangi bir araç var mı? Genişletmek için tıkla... Hiç işe yaramıyordan kastın ne? Çalıştıramadın mı yoksa çalıştırmana rağmen halen pingin mi yüksek?
KS KS emirlina Femtopat Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #6 T R O J A N dedi: Hiç işe yaramıyordan kastın ne? Çalıştıramadın mı yoksa çalıştırmana rağmen halen pingin mi yüksek? Genişletmek için tıkla... Çalıştıramadım Artı 0 Eksi
T R O J A N dedi: Hiç işe yaramıyordan kastın ne? Çalıştıramadın mı yoksa çalıştırmana rağmen halen pingin mi yüksek? Genişletmek için tıkla... Çalıştıramadım