CM CK550 V2 bozuldu

West61

Hectopat
Katılım
25 Ekim 2020
Mesajlar
87
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
@Cooler Master Türkiye 09.09.2022 tarihinde elinize ulaşmış olan CK550V2 klavye garantiden bugün geldi ürünün problemlerini yazdığım halde Alt Tab tuşu halen problemli klavye kendi kendine bozuluyordu 2-3 gün sonra düzeliyordu 15 20 dakika sonra tekrar gidiyordu bu problem çözülmemiş i tuşu 3 defa basıyor hatta bazen basmıyor bile bilek desteği rezalet değiştirilen tuşlar LED'leri gitmiş sadece yeşil yanıyor ve çevresindeki tuşlarda aynı problem var klavyenin ışıklarını kapattığım halde yanmaya devam ediyor ürün zaten sıkıntılıydı teknik serviste daha berbat olmuş ürün kesinlikle değişmesi gerekiyordu destek bekliyorum.
IMG_3125.jpg
IMG_3126.jpg
 
Son düzenleme:
@Cooler Master Türkiye 09.09.2022 tarihinde elinize ulaşmış olan CK550V2 klavye garantiden bugün geldi. Ürünün problemlerini yazdığım halde Alt Tab tuşu halen problemli klavye kendi kendine bozuluyordu. 2-3 gün sonra düzeliyordu 15 20 dakika sonra tekrar gidiyordu bu problem çözülmemiş i tuşu 3 defa basıyor hatta bazen basmıyor bile bilek desteği rezalet değiştirilen tuşlar LED'leri gitmiş sadece yeşil yanıyor ve çevresindeki tuşlarda aynı problem var. Klavyenin ışıklarını kapattığım halde yanmaya devam ediyor ürün zaten sıkıntılıydı teknik serviste daha berbat olmuş ürün. Kesinlikle değişmesi gerekiyordu destek bekliyorum.

Cooler Master'nin Türkiye desteği iyidir hocam yardımcı olacaklardır.
Buradaki mesajı görmezler ise Facebook'tan yaz.
 
Cooler Master servisi rezalettir. Çift tıklayan faremi servise yolladım 2 kere, ikisinde de geri yolladılar sorunsuz diyerek.

Kötü bir durum LED'lerinde sıkıntı olmayan ürün servisten problemli şekilde geliyor çoğu problemler çözülmemiş zaten.

RGB ürünlerden uzak durmamı diyor tecrübelerim gidin Logitech falan alın 110 TL'lik modelleri var taş gibi olur.

Ürünün servise gitmeden önce LED'lerinde hiçbir problem yoktu zaten değişen tuşun ışığı gitmiş ve LED'leri kapatınca etrafındaki tuşlarda yeşil yanıyor çok saçma.
 
@Cooler Master Türkiye 09.09.2022 tarihinde elinize ulaşmış olan CK550V2 klavye garantiden bugün geldi ürünün problemlerini yazdığım halde Alt Tab tuşu halen problemli klavye kendi kendine bozuluyordu 2-3 gün sonra düzeliyordu 15 20 dakika sonra tekrar gidiyordu bu problem çözülmemiş i tuşu 3 defa basıyor hatta bazen basmıyor bile bilek desteği rezalet değiştirilen tuşlar LED'leri gitmiş sadece yeşil yanıyor ve çevresindeki tuşlarda aynı problem var klavyenin ışıklarını kapattığım halde yanmaya devam ediyor ürün zaten sıkıntılıydı teknik serviste daha berbat olmuş ürün kesinlikle değişmesi gerekiyordu destek bekliyorum.Eki Görüntüle 1530460Eki Görüntüle 1530461
Merhaba,
Vektron.com.tr ile iletişime geçebilirsiniz, görüştük, ürün değişimi olacak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı