F FairLighty Hectopat Katılım 26 Mayıs 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2014 #1 Abi merhaba.. Geçen gün bu fanı aldım ancak ramlere değdiyinden dolayı fan biraz yukarıda. Fotounu akşam atabilirim. Sence geri iade edip thermaltake nic c4 almalı mıyım? Onun hiç bir yeri ramlere fln değmiyormuş.. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2014
Abi merhaba.. Geçen gün bu fanı aldım ancak ramlere değdiyinden dolayı fan biraz yukarıda. Fotounu akşam atabilirim. Sence geri iade edip thermaltake nic c4 almalı mıyım? Onun hiç bir yeri ramlere fln değmiyormuş..
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 28 Mayıs 2014 #2 Ramlerde yeni ise ramleri geri verip low profile RAM alabilirsin. Soğutma performansındada bir değişiklik yok ise böyle bir işleme gerek yok.
Ramlerde yeni ise ramleri geri verip low profile RAM alabilirsin. Soğutma performansındada bir değişiklik yok ise böyle bir işleme gerek yok.
F FairLighty Hectopat Katılım 26 Mayıs 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2014 #3 @Recep Baltaş Yok ramler yeni değil corsair vengeance ram. Bir yerden duyduğuma göre corsair bilerek yüksek boyutlu yapmış ramleri Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2014
@Recep Baltaş Yok ramler yeni değil corsair vengeance ram. Bir yerden duyduğuma göre corsair bilerek yüksek boyutlu yapmış ramleri
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 28 Mayıs 2014 #4 Soğutma performansını arttırmak için ramler büyük galiba. Soğutma performansı nasıl ?
F FairLighty Hectopat Katılım 26 Mayıs 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2014 #5 Oda sıcaklığı 35 derece iken cpu boşta 30 dereceydi core temp ile ölçüm yaptım. Aida stabilite test ise 50 dereceyi geçmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2014
Oda sıcaklığı 35 derece iken cpu boşta 30 dereceydi core temp ile ölçüm yaptım. Aida stabilite test ise 50 dereceyi geçmedi.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 28 Mayıs 2014 #7 Sorun olmaz. Daha önce benzer durumla karşılaştım.