CM MA410P vs Arctic Freezer 34 Duo

Buğra G.

Decapat
Merhaba. İşlemci soğutucumu değiştireceğim. İki ürün arasında kararsız kaldım. Aradaki 70₺'lik fiyat farkını vermeye değer mi?

Ben Arctic Silver 5 macun ile Arctic e-Sports Duo'yu kullanıyorum. Yük altında oyunlar da 9900k gibi işlemciyi 55-58 dereceler de tutuyor. Tabi burada sizin kullanacağınız macunun kalitesi de önemli bir etken olacaktır.

Ben Arctic Silver 5 macun ile Arctic e-Sports Duo'yu kullanıyorum. Yük altında oyunlar da 9900k gibi işlemciyi 55-58 dereceler de tutuyor. Tabi burada sizin kullanacağınız macunun kalitesi de önemli bir etken olacaktır.
Fikrinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim. Ben de macun olarak Arctic MX-4 kullanıyorum. Ortalama bir macun olduğunu düşünüyorum. Sizce tek-çift fan arasında yüksek bir fark olur mu? Testlerde gördüğüm kadarıyla yaklaşık aynı performansı veriyorlar. Hatta bazı sistemlerde tek fanlı olan MA410P daha serin kalabiliyor. (Uzay kurulumdan bahsediyorum. :) Elbette kasanın hava akışından durduğu yere kadar bir çok etmen var.) Çok kararsız kaldım aradaki farka değeceğinden emin olsam anında alırdım ancak uzun süre boyunca yeni bir soğutucu almayacağım için de net karar veremedim. :)

Fikrinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim. Ben de macun olarak Arctic MX-4 kullanıyorum. Ortalama bir macun olduğunu düşünüyorum. Sizce tek-çift fan arasında yüksek bir fark olur mu? Testlerde gördüğüm kadarıyla yaklaşık aynı performansı veriyorlar. Hatta bazı sistemlerde tek fanlı olan MA410P daha serin kalabiliyor. (Uzay kurulumdan bahsediyorum. :) Elbette kasanın hava akışından durduğu yere kadar birçok etmen var.) Çok kararsız kaldım aradaki farka değeceğinden emin olsam anında alırdım ancak uzun süre boyunca yeni bir soğutucu almayacağım için de net karar veremedim. :)

Ben olsam bu tarz ürünleri alırken hep bir kerelik alınacağı için aradaki farkı verir. Çift fanlı olanı alırım. Netice de alınıp ömürlük ürünler bunlar neredeyse. Aldığınız da farkı mutlaka hissedersiniz. Arctic fanları çok sessiz fakat CoolerMaster fanları malesef sesli bence aradaki farkı vermeye değecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı