CM Masterpulse MH750 7.1 Cızırtı Problemi

ProgamerTR

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirtiğim gibi kulaklıkta ses kalitesini etkileyecek cızırtı duyuyorum. Ve işin ilginç yanı, müzik dinleyince duyulmuyor, müziği kapatınca cok rahatsız edici bir cızırtı var. Hiç müzik açmayınca cızırtıdan eser yok. Ben bu kulaklığı müzik için değil, oyun oynamak için tercih ettim ki etmez olaydım. CS:GO'da aynı şekilde cızırtı var oyunda ses olunca aza iniyor ama.
Sürekli olduğu için ses kasamıyorum, ilk 2 gün böyle değildi 2 haftaya yakın süre oldu alalı. Ama bu sorunu cözemedim.
Bu arada kendi yazılımını kurdum pek işe yaramasa da, ayrıca Windows Sonic de açık. Ufak ayarlamaları var ses kalitesi ilk gün yetersizdi bu şekilde artırdım. Şu an aldığım ses vermesi gereken seviye zaten. Bilgisi olan ya da kulanan da sorun yaşamayıp, bu konuda bir eksiğim varsa bilgilendirebilir mi, yoksa direk garantiye mi yollayayım? İlgilenirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı