Merhaba arkadaşlar. Ben kasanın RGB aydınlatmaları ve bunları kontrol etmeyi bilmiyorum. Bugüne kadar laptop kullandım ve yakın zamanda kendime sistem topladım ancak montajı henüz yapmadım.
Kasa fanlarıyla soğutucu, anakartın Aura-Sync özelliği sayesinde anakart üzerinden kontrol edilebiliyor. Ancak sıvı soğutucu ile kasa fanlarını tek tuşla tek renk yapabilir miyim? Mesela fanlarla sıvı soğutucu fanlarının aynı tondaki yeşil renkte yanmasını istiyorum, bunu yapabilir miyim? Bir de kasa fanları a-RGB ancak sıvı soğutucu fanları RGB. Sıvı soğutucum, kasa fanları gibi aynı anda birden fazla renkte yanamaz mı? Şimdiden teşekkür ederim. @Cooler Master Türkiye bakarsanız sevinirim.
Rainbow kullanmadığınız surece renkler arasında geçiş sağlayabilirsiniz. Anakar uzerinde bulunan girislere, sogutucu LED girişlerini RGB girişine, kasa fanlarini ARGB girişine bağlayıp Asus yazılımı ile ayarlanabilir.
Rainbow kullanmadığınız surece renkler arasında geçiş sağlayabilirsiniz. Anakar uzerinde bulunan girislere, sogutucu LED girişlerini RGB girişine, kasa fanlarini ARGB girişine bağlayıp Asus yazılımı ile ayarlanabilir.
Evet ancak anakartta 1 tane A-RGB pin giriş yeri var. Kasada 3 fan var ve üçünün kablosu da yarı. Üçünün de yanması Adreslenebilir olması için çoklayıcı almam gerekir mi?