CM MF120 Halo RGB ve fan hızı nasıl ayarlanır?

claudienn

Decapat
Daha fazla  
Üçlü Cooler Master MF120 halo fan setinden aldım. 3 tane girişi anakarta, diğer 3 renk girişini de RGB istasyonuna bağladım, istasyon derken kasanın içinde arkaya sabitledim. Bilgisayarı açtım her şey çok güzel çalıştı fakat ben bu fanların;
1) Hız ayarı anakarta bağlı olduğu için otomatik olması gerekmiyor mu? Bilgisayar boşta olmasına rağmen sanki çok hızlı dönüyor.
2) RGB kontrolünü MSI Mystic Light programı üzerinden yapabilirim sanıyordum fakat programda fan renk ayarına dair hiçbir şey bulamadım. Yardım eder misiniz?

Fan hızı için anakartınızın fan yazılımı ile yapabilirsiniz ancak RGB için büyük ihtimalle gelen dahili kontolcüyü kullandınız. Anakart modelinizi söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.

Fan hızı için anakartınızın fan yazılımı ile yapabilirsiniz ancak RGB için büyük ihtimalle gelen dahili kontolcüyü kullandınız. Anakart modelinizi söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.

MSI Z390A-PRO. Evet dahiliyi kullandım çünkü anakarta takamıyorum ki anakarttaki JRGB1 slotu 4 pinli, bendeki bağlantıda 3 pinlik boşluk var ve takılmıyor. Yardımcı olabilirseniz ne güzel.

Setten memnun musunuz? Ses konusunda ürünler nasıl, fazla sesli çalışıyor mu acaba?

800-1200 RPM arasına ayarladım, Xigmatek CY120 3'lü set kullanıyordum 1200 RPM oto çalışıyordu sadece ve çok gürültülü idi yalpalaması da vardı. Şimdi Xigmatek'leri kasanın alt tarafına taktım sadece onun sesi geliyor resmen Xigmatek'i kapatınca kasanın sesi bitiyor. Çok uzattım sonuç olarak sesi bayağı az ama 1800RPM denemedim.

JRGB yani 12V RGB değil de JRAINBOW yani 5V ARGB pinleri lazım size. Ancak bağlantısı sizin anakartınızda yok anlaşılan, zira sitesinde belirtmemisler.

Dahili kontrolcü ile RGB kontrollerini yapabilirsiniz.

JRGB yani 12V RGB değil de JRAINBOW yani 5V ARGB pinleri lazım size. Ancak bağlantısı sizin anakartınızda yok anlaşılan, zira sitesinde belirtmemisler.

Dahili kontrolcü ile RGB kontrollerini yapabilirsiniz.

Dahili kontrolcüsü kasanın içerisinde, sürekli kapağı aç kapat yapmak çok saçma olur. Benim anakarta uyumlu hale getirilebilir mi o pin? Çünkü halo fanlarının yazılım güncellemesi de yok. Tek renk fan almış gibi hissediyorum.

N memnun musunuz? Ses konusunda ürünler nasıl, fazla sesli çalışıyor mu a

Dahili kontrolcüsü kasanın içerisinde, sürekli kapağı aç kapat yapmak çok saçma olur. Benim anakarta uyumlu hale getirilebilir mi o pin? Çünkü Halo fanlarının yazılım güncellemesi de yok. Tek renk fan almış gibi hissediyorum.

Hocam bende Halo fan aldım Halo alanlar için Cooler Master'ın Master Pro programı var fan kontrolünü direk oradan yapabiliyorsunuz çoh güzel ^^

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı