CM ML240R nasıldır?

• Konuyu başlatan RPM
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 53
  • Görüntüleme 2.592
Beni dinle, Silverstone kalitesini tat.
Leziz.

SilverStone kalitesinden yana şüphem yok ama söz konusu te*******ik olunca üründe sorun yaşarsam diye korkuyorum.
Sızdırma durumu olması içindeki sıvıda veya pompada sorun olması lazım. Bu kadar kullanan kişi var ve memnun sorun yaşamazsın bence.

SilverStone kalitesinden yana şüphem yok ama söz konusu te*******ik olunca üründe sorun yaşarsam diye korkuyorum.

Ben sıvı soğutma ve kasa+PSU'mu Teknobiyotik üzerinden yaptım açıkçası memnun kaldım. Kargo vs hızlı gönderildi site konusunda evet sorunlu bir desteğe sahip ama kampanyaları da kaçırılmaz derecede iyi oluyor.

Hocam büyük ihtimalle PF240 veya PF360 alacağım, ama fanların kalınlığından ötürü şurada RAM yuvalarını kapatıyor gibi, elimdeki Vengeance RGB Pro Low profile bir RAM olmadığı için sıkıntı yaşar mıyım?

Eki Görüntüle 756734
Ön tarafta 360mm sıvı soğutma desteği varsa oraya da takabilirsin, bakmaya üşendim. Olmadı fanları az yukarı çekersin ama değmez bence.

Hocam büyük ihtimalle PF240 veya PF360 alacağım, ama fanların kalınlığından ötürü şurada RAM yuvalarını kapatıyor gibi, elimdeki Vengeance RGB Pro Low profile bir RAM olmadığı için sıkıntı yaşar mıyım?

Eki Görüntüle 756734

360mm alırsanız zaten kasanız yanlış bilmiyorsam sadece önde 360mm radyatör destekliyor bir sorun çıkarmaz.

Hocam RAM'leri kapatmadan üste takmanın bir yolu yok mu?
ModArt videosunda üst taraf için en fazla 280mm demişti diye hatırlıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı